ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ, ΑΛΛΩΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΜΠΕΡΝΑΡ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ 92Ο ΛΕΠΤΟ

PLAYOFFS 2022-2023 - 23/04/2023 20:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΟΚ
1926
1 - 2
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ, ΑΛΛΩΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΜΠΕΡΝΑΡ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ 92Ο ΛΕΠΤΟ

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την πιο σημαντική νίκη στον αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε την Τούμπα με 2-1, χάρη σε ένα γκολ του Μπερνάρ και μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ιωαννίδη στο 92ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την πιο σημαντική νίκη στη μάχη για το πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε για δεύτερη φορά φέτος στην Τούμπα με 2-1. Ο Ιωαννίδης χάρισε τη νίκη στους πράσινους με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ζίβκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ κατέβασε τρεις αλλαγές σε σχέση με τη νίκη επί του Βόλου: Λύρατζης, Κάργας και Τάισον προστέθηκαν στην ενδεκάδα αντί των Βιεϊρίνια, Κουλιεράκη και του τραυματία Νάρεϊ. Ο Κοτάρσκι προστάτευσε την εστία του Δικεφάλου, με τον Λύρατζη στο δεξί άκρο, τον Ράφα Σοάρες αριστερά, τους Ίνγκασον - Κουλιεράκη στόπερ και τους Αουγκούστο, Ντάντας στο κέντρο. Ο Κωνσταντέλια ξεκίνησε αριστερά, ο Ζίβκοβιτς δεξιά και ο Τάισον πίσω από τον Ολιβέιρα.
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με τη νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως αναμενόταν. Ο Μάγκνουσον πήρε τη θέση του Σάρλια. Οι πράσινοι είχαν τον Μπρινιόλι στην εστία, τον Σάντσες δεξιά, τον Χουάνκαρ αριστερά και τους Μάγκνουσον - Σένκεφελντ κεντρικούς αμυντικούς. Στο κέντρο, η τριάδα αποτελούταν από τους Πέρεθ, Κουρμπέλης και Τσέριν, ενώ ο Παλάσιος ξεκίνησε στο δεξί άκρο, ο Μπερνάρ αριστέρα και ο Σπόραρ ως κεντρικός επιθετικός

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (46' Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Κάργα, Ράφα Σοάρες (73' Καντουρί), Αουγκούστο, Ντάντας (68' Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια, Ολιβέιρα (73' Μπράντον Τόμας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες (59' Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Τσέριν, Παλάσιος (59' Μαντσίνι), Μπερνάρ, Σπόραρ.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ