ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ 'Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ', ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ

PLAYOFFS 2022-2023 - 03/05/2023 20:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
1 - 1
Τελικο Σκορ
ΠΑΟΚ
1926
ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ 'Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ', ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 1-0 επί του ΠΑΟΚ, τελικά το παιχνίδι στη Λεωφόρο ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι πράσινοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, είχαν δοκάρι με τον Μαντσίνι, ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που απέσπασε ο Σένκεφελντ στο 86' λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός, αγωνιστικός και αποφασισμένος για τον τίτλο, βρέθηκε κοντά στη νίκη κατά του ΠΑΟΚ, αλλά δέχθηκε ισοφάριση και παρά το γεγονός ότι έπαιξε με δέκα παίκτες τα τελευταία δέκα λεπτά, κατάφερε να διατηρήσει το πολύτιμο 1-1. Το ίδιο αποτέλεσμα σημειώθηκε και στην OPAP Arena μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής, το τριφύλλι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο άδειο "Γ. Καραϊσκάκης", σε έναν αγώνα που ουσιαστικά μπορεί να του χαρίσει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με τον Μαντσίνι, αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ σόκαρε τον Παναθηναϊκό με τον Μπράντον Τόμας να ισοφαρίζει σε 1-1 με ένα πανέμορφο γκολ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ (86' Μάγκνουσον), Τσέριν, Μπερνάρ (74' Κλεϊνχέισλερ), Μαντσίνι (86' Παλάσιος), Ιωαννίδης, Σπόραρ (61' Πέρεθ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (81' Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (71' Ντάντας), Φελίπε Σοάρες, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81' Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (28' Μπράντον Τόμας).

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ