ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ: ''Ο ΑΤΑΜΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!΄΄

BASKET LEAGUE 2023-2024 - 14/10/2023 20:15:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
1971
64 - 66
Τελικό Σκόρ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ: ''Ο ΑΤΑΜΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!΄΄

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αναγνώρισε ότι η κούραση δεν μπορεί να λειτουργήσει ως δικαιολογία για τον Παναθηναϊκό, αναφερόμενος στην... επέμβαση του Εργκίν Αταμάν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο ματς με το Περιστέρι bwin.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αποδείχτηκε ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με το Περιστέρι, καθώς κατά την άποψη του Εργκίν Αταμάν, έδωσε τεράστια βοήθεια στη νίκη της ομάδας με 64-66, σημειώνοντας 16 πόντους (4/5 βολές, 3/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 22:03 λεπτά συμμετοχής.

Ότι δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σίγουρα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θεωρώ πως εμείς οι Έλληνες παίκτες είμαστε λάθος γιατί έπρεπε να δώσουμε στους ξένους να καταλάβουν πόσο δύσκολη έδρα είναι το Περιστέρι. Τα ζήσαμε και πέρσι. Δεν κάναμε ούτε μια νίκη εδώ μέσα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα... Η φετινή ομάδα του Περιστερίου είναι ακόμα πιο βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι. Με έναν καλό προπονητή, όπως όλοι γνωρίζουμε. Η διαφορά έφτασε στους 19 πόντους. Ο κόουτς δικαιολογημένα μας τα έχωσε στο ημίχρονο. Επιστρέψαμε πιο δυνατοί. Δεν έχουμε κάποια δικαιολογία. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία... Είμαστε 13-14 παίκτες, όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε παίκτες επιπέδου EuroLeague. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να μιλάμε για κούραση».

Επίσης πρόσθεσε:

«Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να δέσει. Ο κόσμος περιμένει πάρα πολλά από εμάς. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Στο μέλλον θα είμαστε πιο έτοιμοι για τέτοιου είδους παιχνίδια. Μετράνε οι απουσίες. Αλλά και πάλι δεν πρέπει να έχουμε δικαιολογίες. Σε ό,τι με αφορά, ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Ξέρω τον ρόλο μου, τι πρέπει να κάνω και πώς να βοηθήσω. Είμαι χαρούμενος που φτάσαμε σε αυτή τη νίκη. Προχωράμε, έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας».

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ