ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

BASKET LEAGUE - PLAYOFFS 2022-2023 - 04/06/2023 21:15:00 Αναλυση Αγωνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1925
73 - 70
Τελικό Σκόρ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 με τον δικό του... Ταβάρες, ο Παναθηναϊκός δείχνει αποφασισμένος να αντισταθεί, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με το γαλλικό θωρηκτό. Η συνέχεια υπόσχεται ενδιαφέρουσα, καθώς από τη μία υπάρχει το 14-0 και από την άλλη μια ομάδα που δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει.

Το μόνο αναπάντητο ερώτημα που παραμένει στη σειρά των φετινών τελικών της Basket League είναι γιατί τα ματς διεξάγονται στις 21:15. Ενώ γνωρίζουμε την απάντηση περί τηλεοπτικής κάλυψης, το γεγονός παραμένει αναπάντητο. Όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα έχουν απαντηθεί. Ακόμη και για τα απρόβλεπτα που συνέβησαν στο ΣΕΦ και δεν περίμενε ο πολύς κόσμος.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί σε αυτήν τη σειρά και για να ανατραπούν οι προβλέψεις, πρέπει να συμβούν πολλά προς όφελος του Παναθηναϊκού και εις βάρος των πιθανών πρωταθλητών. Δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό, αφού οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Παρ' όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να παρουσιάσει μια εξαιρετική εμφάνιση σε αυτό το ματς. Η σειρά νικών (14-0 πλέον) έχει μεγαλύτερη σημασία για τους στατιστικολόγους και για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των οπαδών σε καφενεία και συζητήσεις.

 


 

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη νίκη, ο Παναθηναϊκός πήρε τις εντυπώσεις_2
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Κάθε ματς στη σειρά των τελικών έχει τη δική του ιστορία, αλλά παρ' όλα αυτά, στο τέλος το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στον πρώτο τελικό. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά, εκτός από μια αρχική αναστάτωση. Κατάφερε να περιορίσει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού, να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού, να είναι υπομονετικός και να δημιουργήσει ευκαιρίες μέχρι τα τελευταία λεπτά. Δεν υπάρχει λόγος να κριτικηθεί η εμφάνιση των "πρασίνων". Τελικά, με το τρίποντο του Γκριγκόνις στο 38', ανέτρεψαν την κατάσταση, ενώ οι αντίπαλοί τους έχαναν τον έλεγχο.

Έτσι, οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα 1-0 στη σειρά των τελικών και συνεχίζουν. Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό προσπαθεί να αλλάξει τη σελίδα του. Έχει ήδη προσλάβει έναν εξαιρετικό προπονητή, ο οποίος έχει αγωνιστική εμπειρία στην Τουρκία και προετοιμάζεται για την ελληνική πρόκληση. Πριν ο Εγκίν Αταμάν αναλάβει την ομάδα, η νέα του ομάδα πρέπει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των τελευταίων αγώνων της σεζόν. Πρέπει επίσης να βρει λύση για τον παίκτη που κανείς δεν τολμά να πλησιάσει, τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό και μπορεί ακόμα να παρέχει ασίστ σαν φυστίκια.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ