ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΣΕΡΕΛΗΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ"

BASKET LEAGUE - PLAYOFFS 2022-2023 - 11/06/2023 21:15:00 Αναλυση Αγωνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1925
75 - 52
Τελικό Σκόρ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
ΣΕΡΕΛΗΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ"

Ο Χρήστος Σερέλης ζητά από τον Παναθηναϊκό να βελτιώσει την άμυνά του, προκειμένου η ομάδα να επικρατήσει στον τέταρτο τελικό και να επιστρέψει στο ΣΕΦ για τον πέμπτο αγώνα.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν είχε πολλά να σχολιάσει μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο τρίτο παιχνίδι των τελικών της Basket League. Ο προπονητής επισήμανε ότι οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να αλλάξουν την τακτική τους, αλλά θα προσπαθήσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί μέσω της άμυνας, αντί για την επίθεση.

Αναλυτικά το σχόλιο του Χρήστου Σερέλη:

"Το παιχνίδι κρίθηκε από την αποτυχημένη επιθετική μας ενέργεια. Δυστυχώς, η προσέγγισή μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, παρότι το πρώτο δέκαλεπτο ήταν ισορροπημένο. Εμφανίστηκαν νευρικά στοιχεία και από την άμυνα, και παρότι δεν δεχτήκαμε πολλούς πόντους, οι πόντοι που δεχτήκαμε ήταν επώδυνοι σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Αναπόφευκτα, το παιχνίδι χάθηκε με μεγάλη διαφορά. Επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ, δεν θα αλλάξουμε την προσέγγιση του παιχνιδιού μας, με στόχο να επιστρέψουμε εδώ για το πέμπτο παιχνίδι.

Σερέλης: "Πρέπει να επιστρέψουμε για τον πέμπτο αγώνα, αναζητώντας νίκες μέσω της άμυνας"_2
ΣΕΡΕΛΗΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ"

Ο παίκτης που θα "λάμψει" θα ωφελήσει και τις δύο ομάδες, καθώς στα πρώτα δύο παιχνίδια είδαμε παίκτες από τον πάγκο να δίνουν εξαιρετικές εμφανίσεις. Αποφεύγουμε να επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε κάποιον στην επίθεση. Το δεύτερο ματς το κερδίσαμε με τον κορυφαίο σκόρερ μας να έχει μόλις 12 πόντους. Οι νίκες θα έρθουν από την άμυνα και όχι από την επίθεση. Ο Λι ήταν ο καλύτερος παίκτης μας, απολύτως εναρμονισμένος με τον ρυθμό του αγώνα, παρότι έκανε λάθη λόγω κόπωσης. Πρέπει σίγουρα να αποφύγουμε τα λάθη, ο Ολυμπιακός μας πίεσε, είναι κάτι που γνωρίζουμε ότι το προσπαθεί για να δημιουργήσει αιφνιδιασμούς. Στα προηγούμενα παιχνίδια το αποφύγαμε καθώς προσπαθούσαμε να κερδίσουμε με τον σωστό τρόπο. Απόψε αναζητήσαμε περισσότερο την ατομική προσπάθεια. Ο Γκριγκόνις παρέμεινε στο παιχνίδι μέχρι τον τελευταίο σφύριγμα, ενώ ο Πονίτκα αντιμετωπίζει ένα θέμα στη μύτη και στο δόντι. Πιθανότατα, μέχρι την Πέμπτη θα έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και θα είναι διαθέσιμος για παιχνίδι.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ