ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟΥ!

PLAYOFFS 2022-2023 - 03/05/2023 20:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
1 - 1
Τελικο Σκορ
ΠΑΟΚ
1926
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟΥ!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις και υψηλό ρυθμό. Σε συνδυασμό με την ισόπαλη αναμέτρηση στην Opap Arena, οι ισορροπίες στη βαθμολογία παραμένουν, με τις επόμενες αγωνιστικές να αποφασίζουν την κατάκτηση της κορυφής και την τρίτη θέση.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήλθανισόπαλοι με σκορ 1-1 σε ένα παιχνίδι που περιελάμβανε όλα τα στοιχεία. Παρόλο που οι 'πράσινοι' πήραν το προβάδισμα, η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Το 0-0 στην Opap Arena δεν επηρέασε τη θέση των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο αγώνας:

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί την πρώτη φάση. Στο 4ο λεπτό, ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον Ολιβέιρα, ο οποίος έκανε σέντρα-σουτ που πέρασε από όλους. Ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα: ο Σπόραρ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Κεντζιόρα τον σπρώχνει, χάνοντας την ισορροπία του. Ο Σλοβένος, πεσμένος στο έδαφος, πάσαρε στον Μαντσίνι, που με δυνατό σουτ σκόραρε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε δεύτερο γκολ για να εξασφαλίσει το τρίποντο, ενώ ο ΠΑΟΚ αυξάνει το ρυθμό μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε, θέλοντας να ισοφαρίσει. Στο 28ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πρόβλημα: ο Ολιβέιρα εγκατέλειψε το γήπεδο και ο Μπράντον Τόμας τον αντικατέστησε.
Το "τριφύλλι" διατήρησε την ενταση στο παιχνίδι του, απειλώντας με τον Σπόραρ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες, με τον Ζίβκοβιτς να σέντραρει και την άμυνα των γηπεδούχων να αποκρούει, ενώ οι Φιλίπε Σοάρες και Ράφα Σοάρες συνδύασαν ωραία, με τον Τόμας να προωθεί τη μπάλα και τον Μπρινιόλι να κάνει μεγάλη επέμβαση. Κοντά στο τέλος του πρώτου μέρους, ο Παναθηναϊκός απειλούσε με τον Μπερνάρ, αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε εντυπωσιακά.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με λάθη, με τον ΠΑΟΚ να κινδυνεύει πρώτος με τον Τόμας, αλλά ο Τσόκαϊ κατάφερε να αποτρέψει το γκολ. Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με τον Ιωαννίδη να σέντραρει εκπληκτικά στον Σπόραρ, αλλά ο Κροάτης τερματοφύλακας τον κέρδισε. Το παιχνίδι έγινε έντονο, με τις δύο ομάδες να παίζουν με υψηλούς ρυθμούς και τη μπάλα να κυκλοφορεί συνεχώς. Ο Ντάντας πήρε τη μπάλα από το κέντρο, την προώθησε στην περιοχή του "τριφυλλιού", αλλά κατέληξε σε κόρνερ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε, καθώς ο Φελίπε Σοάρες πάσαρε στον Μπράντον Τόμας, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σκόραρε, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1:1. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε αμέσως, με τον Ιωαννίδη να βγάζει τον Μπερνάρ τετ-α-τετ, αλλά να χάνει από τον Κοτάρσκι, ενώ ο Τσέριν έχασε μεγάλη ευκαιρία, στελνοντας τη μπάλα εκτός εστίας.

Ο Παναθηναϊκός δεν τελείωσε την υπόθεση τίτλου!_2
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟΥ!

Ο ΠΑΟΚ είχε ανεβασμένη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, αναζητώντας το δεύτερο γκολ για να προηγηθεί στο σκορ, ενώ ο Παναθηναϊκός παρέμεινε και αυτός επιθετικός. Οι ευκαιρίες για και τις δύο ομάδες συνεχίστηκαν, με τον Μαντσίνι να προσπαθεί ένα εντυπωσιακό σουτ που κατέληξε στο δοκάρι του Κοτάρσκι, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 85ο λεπτό, οι ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν, καθώς ο Σχένκεφελντ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Μπράντον Τόμας του έκλεψε τη μπάλα και ο Ολλανδός στην προσπάθειά του να τον σταματήσει, σήκωσε υψηλά το πόδι του, χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Ο έντονος ρυθμός διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά καμία από τις ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει, με το 1:1 να παραμένει αμετάβλητο μέχρι το τέλος του αγώνα.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ (86′ Μάγκνουσον), Τσέριν, Μπερνάρ (74′ Κλέινχεϊσλερ), Μαντσίνι (87′ Παλάσιος), Ιωαννίδης, Σπόραρ (62′ Πέρεθ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (81′ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (72′ Σαβμπ), Φελίπε Σοάρες, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (82′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (28′ Μπράντον Τόμας).

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ