ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΕΛΟΣ Ο ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

ΤΕΛΟΣ Ο  ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ο Φατίχ Τερίμ δεν βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, καθώς η μέτρια απόδοση της ομάδας και η σειρά απογοητευτικών αποτελεσμάτων οδήγησαν στην αποχώρησή του. Ο Χρήστος Κόντης θα ηγηθεί των πρασίνων στις επερχόμενες αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Άρη.

Ο Φατίχ Τερίμ αποχωρεί από τη θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού, απόφαση που ελήφθη μετά από συνάντηση του Τούρκου τεχνικού με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο. Η συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών ήταν ότι το καλύτερο θα ήταν να τερματιστεί η συνεργασία τους αμέσως.

Η σειρά απογοητευτικών αποτελεσμάτων οδήγησε στην αποχώρηση του έμπειρου προπονητή, λίγους μήνες μετά την έναρξη της θητείας του στην ομάδα. Η πρόσφατη σοβαρή ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν το τελευταίο απογοητευτικό αποτέλεσμα που ώθησε τον Γιάννη Αλαφούζο να προβεί σε αυτή τη δραστική αλλαγή πριν το τελευταίο παιχνίδι των playoffs κατά του Ολυμπιακού και πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Τέλος ο  Φατίχ Τερίμ που αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό_2
ΤΕΛΟΣ Ο ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Τα ηνία στον Χρήστο Κόντη

Σχετικά με τον νέο προπονητή, ο Χρήστος Κόντης θα αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός, και θα κληθεί να ηγηθεί του Παναθηναϊκού στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και στον τελικό με τον Άρη.

Ο 49χρονος προπονητής, που πρόσφατα καθόταν στον πάγκο του Βόλου, συνεισφέροντας στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία μέσω των playouts, είναι καλά εξοικειωμένος με τα πράσινα αποδυτήρια. Υπηρέτησε ως άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για 2,5 χρόνια, μέχρι την αποχώρηση του Σέρβου προπονητή τον Δεκέμβριο. Ο Κόντης είχε πάντοτε εξαιρετική σχέση με τους παίκτες και τώρα αντιμετωπίζει μια τεράστια πρόκληση. Έχει ήδη εμπειρία ως υπηρεσιακός προπονητής, καθώς κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού για 5 παιχνίδια τη σεζόν 2017/18 και ήταν πρώτος προπονητής της Χάτα των ΗΑΕ από τον Μάιο του 2019 έως τον Νοέμβριο του 2020. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και συνεργάτης του Κόντη στον Βόλο, φαίνεται πιθανό να είναι ο άμεσος βοηθός του.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ