ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΙ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΙ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις ενέργειες για να κερδίσει τη συγκατάθεση του Μαουρίτσιο Σάρι. Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται η τελική απόφαση του έμπειρου προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος τις προσπάθειες να πείσει τον Μαουρίτσιο Σάρι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, παρά τις ιταλικές φήμες που τον θέλουν να απορρίπτει ευγενικά την προσφορά. Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη, με τον Σάρι να έχει δεσμευτεί ότι θα δώσει την τελική του απάντηση εντός του Σαββατοκύριακου.

Ο έμπειρος προπονητής φέρεται να εξετάζει προτάσεις από πιο ανταγωνιστικές λίγκες, όπως την Premier League, με τη Λέστερ να είναι ενδιαφερόμενη. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα δεν έχει παραιτηθεί και φέρεται να προσφέρει ένα συμβόλαιο που φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ισοδύναμο με τα ποσά που έπαιρνε ο Σάρι στις προηγούμενες ομάδες του.

Το ενδιαφέρον του Σάρι για το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι τον κρατά ανοιχτό στην πρόταση της ελληνικής ομάδας, κάτι που επιβεβαιώνεται από τη νέα επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στην Ιταλία για να ασκήσει περαιτέρω πίεση στον πολύπειρο προπονητή.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ