ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ

ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ

Παρά το τριήμερο εθνικό πένθος, το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δεν θα υποστεί καμία αλλαγή. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το τζάμπολ του τέταρτου τελικού θα λάβει χώρα κανονικά απόψε (15/6 στις 21:15), και θα μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο από το ΕΡΤ3.

Παρά το τριήμερο εθνικό πένθος που ανακηρύχθηκε λόγω της τραγωδίας του ναυαγίου κοντά στην Πύλο, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι ο τέταρτος τελικός της Basket League θα πραγματοποιηθεί όπως προγραμματίστηκε.

Το βράδυ της Πέμπτης (15/6 στις 21:15, ΕΡΤ3), Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν για τη νίκη που θα τους αναδείξει πρωταθλητές, ενώ οι πράσινοι θα επιδιώξουν την νίκη που θα τους φέρει στο 2-2 και που θα τους οδηγήσει στο Game 5 της Κυριακής.

Οι διαιτητές για την αναμέτρηση θα είναι οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Θεονάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α:

"Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων. Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, οπότε οι προγραμματισμένες στο τριήμερο αγωνιστικές εκδηλώσεις δύνανται να διεξαχθούν, εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά. Αυτονόητη θεωρείται η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του πρόσφατου Ναυαγίου στα ανοικτά της Πύλου που έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ