ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ

BASKET LEAGUE 2023-2024 - 12/11/2023 17:15:00 Αναλυση Αγωνα

ΑΡΗΣ
1922
65 - 75
Τελικό Σκόρ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ

Ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη απέναντι στον Άρη, επικρατώντας με 75-65 στο Αλεξάνδρειο και συνεχίζει αήττητος φτάνοντας τις έξι νίκες στην Stoiximan Basket League.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, μετά την επικράτηση επί του Άρη με σκορ 65-75 στο Αλεξάνδρειο. Σε έναν αγώνα με αυξημένη δυσκολία και πολύ ανταγωνισμό, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις προκλήσεις.

Κεντρικοί πρωταγωνιστές για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Ματίας Λεσόρ με 14 πόντους και ο Ντίνος Μήτογλου με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ. Επίσης, αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση του Τζέριαν Γκραντ, που σημείωσε 9 πόντους και 10 ασίστ, καθώς και του Λούκα Βιλντόσα που πρόσθεσε 9 πόντους και 7 κλεψίματα. Συμβολική παρουσία είχε ο Κέντρικ Ναν που αγωνίστηκε για 8'58", ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε ενεργητική συμμετοχή στις αρχικές φάσεις του αγώνα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τους Τζαμάκο και Δεράο στον πάγκο, προσπάθησε να αντεπεξέλθει στην πίεση, με τον Κρις Μπάνκστον να κλέβει την παράσταση με εντυπωσιακό κάρφωμα. Ωστόσο, οι πράσινοι διατήρησαν τον έλεγχο, με τον Βιλντόσα να είναι καθοριστικός στην τρίτη περίοδο και τον Μήτογλου να προσφέρει σημαντικούς πόντους στο κρίσιμο τελευταίο διάστημα του αγώνα.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ