ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ''ΕΥΚΟΛΗ'' ΝΙΚΗ ΜΕ 76-92

BASKET LEAGUE 2023-2024 - 14/01/2024 17:15:00 Αναλυση Αγωνα

ΛΑΥΡΙΟ
1990
76 - 92
Τελικό Σκόρ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ''ΕΥΚΟΛΗ'' ΝΙΚΗ ΜΕ 76-92

Η δεύτερη πεντάδα του Παναθηναϊκού αποδείχθηκε έτοιμη για δράση, με τον Παπαπέτρου να επιστρέφει στα παρκέ δυναμικά μετά από απουσία. Αξιοσημείωτη ήταν η απόδοση των Κώστα Αντετοκούνμπο, Χουάντσο και Μωραϊτη, οι οποίοι ξεχώρισαν στην επικράτηση με σκορ 76-92 επί του Λαυρίου.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει ακόμα χωρίς την πλήρη σύνθεσή του, καθώς λίγες ώρες πριν από τον αγώνα, ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι αποχώρησε λόγω πόνων στην κοιλιακή χώρα. Επιπλέον, ο Κώστας Σλούκας έμεινε εκτός για ανάπαυση, ενώ ο Ματίας Λεσόρ δεν συμμετείχε στο παιχνίδι (DNP). Απών ήταν και ο Λευτέρης Μαντζούκας, που αντιμετωπίζει προβλήματα από ίωση, συνεχίζοντας τη λίστα των απουσιών που περιλαμβάνει και τον τραυματία Λούκα Βιλντόζα.

Παρά τις απουσίες, η δεύτερη πεντάδα του Παναθηναϊκού έδειξε έτοιμη, με τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραΐτη να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και τον Χουάντσο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Επιπλέον, η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου ήταν ένα θετικό σημείο, καθώς μετά από 3 μήνες απουσίας επέστρεψε στο παρκέ, σκοράροντας 7 πόντους με άψογη αποτελεσματικότητα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην αναμέτρηση με το Λαύριο, επικρατώντας εύκολα και διατηρώντας το αήττητο σερί της, φτάνοντας τις 14 νίκες, ενώ πλέον στρέφει την προσοχή της στο κρίσιμο ματς με την Παρτιζάν την Παρασκευή.

Ο Παναθηναϊκός περνάει απο το Λαύριο και παίρνει Μια ''εύκολη'' Νίκη με 76-92_2
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ''ΕΥΚΟΛΗ'' ΝΙΚΗ ΜΕ 76-92

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεχώρισε ως πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 16 πόντους, αποτελεσματικότητα 6/8 στα σουτ εντός πεδιάς, 4/5 στις βολές, προσθέτοντας 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Εξίσου σημαντικές ήταν οι επιδόσεις των Μάριους Γκριγκόνις με 12 πόντους, Κέντρικ Ναν με εντυπωσιακή απόδοση και 8 ασίστ, Δημήτρης Μωραΐτης με 12 πόντους και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Από την πλευρά του Λαυρίου, ο Χαβιέ Καστανέδα προηγήθηκε με 18 πόντους, ενώ ο Σκάιλεν Φλάτεν πρόσθεσε 14 πόντους. Ο Βασίλης Μωραΐτης και ο Μάρκους Θόρντον σημείωσαν αντίστοιχα 12 πόντους.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ