ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤ ΤΟΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤ ΤΟΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

Ο Ματ Τόμας ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν μπορεί να λάβει μέρος στη Basket League.

Στις 31 Μαρτίου ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματ Τόμας, έναν παίκτη με ικανότητες σουτέρ και εκτελεστή στο off screen παιχνίδι. Η άμεση απόκτησή του είχε ως στόχο να είναι διαθέσιμος στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο κακός σχεδιασμός του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού και το πρόβλημα με το συμβόλαιο του Άντριου Άντριους οδήγησε τον Ματ Τόμας να αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα - στη νίκη επί του Προμηθέα για την 16η αγωνιστική της Basket League, όπου σημείωσε 6 πόντους με 2/5 τρίποντα - πριν αντικατασταθεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας στην Ελλάδα. Έτσι, περιορίστηκε στα παιχνίδια της EuroLeague.

Ο Τόμας έπαιξε συνολικά σε 11 παιχνίδια, με το μοναδικό παιχνίδι συμμετοχής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς και 10 αγώνες (5 ως βασικός) στην EuroLeague, όπου είχε μέσο όρο 8.1 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 λάθος, με 40.5% στα τρίποντα, 56.2% στα δίποντα και 75% στις βολές, σε συνολικά 18 λεπτά συμμετοχής. Ο Τόμας είχε την καλύτερη του εμφάνιση στο πρώτο του παιχνίδι στην EuroLeague, όπου σημείωσε 13 πόντους εναντίον της Βαλένθια, ομάδας στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν. Συνολικά, είχε διψήφιο αριθμό πόντων σε 4 από τα 10 παιχνίδια στα οποία συμμετείχε, ενώ σε 9 από τα 10 παιχνίδια συμμετοχής, ευστόχησε σε τουλάχιστον ένα τρίποντο.

Η παρουσία του Τόμας ήταν θετική στην EuroLeague, καθώς συμμετείχε σε 10 παιχνίδια και είχε διψήφιο αριθμό πόντων σε 4 από αυτά. Μοναδική εξαίρεση ήταν το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπου δεν πέτυχε κανένα τρίποντο και συνεισφέρει μόλις 2 πόντους.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ναν Παραμένει στον Παναθηναϊκό AKTOR για Δύο Ακόμη Χρόνια