ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΤΑΜΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΤΑΜΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η συνάντηση που είχε ανακοινωθεί, ολοκληρώθηκε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR να αφιερώνουν αρκετές ώρες στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (6/2), αφιερώνοντας χρόνο τόσο σε προπόνηση όσο και σε μια συνάντηση με τον Εργκίν Αταμάν και τους μπασκετμπολίστες του ομάδας. Οι Λεσόρ, Παπαπέτρου και Ερναγκόμεθ συνεχίζουν να είναι εκτός λόγω τραυματισμών.

Μετά τον αγώνα με τον Άρη, όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε με σκορ 73-70, έγινε γνωστό ότι ο Εργκίν Αταμάν ακύρωσε την εκδήλωση για την κοπή της πίτας που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη (6/2), προετοιμάζοντας την ομάδα για πολλές ώρες εργασίας στο ΟΑΚΑ, τόσο στο παρκέ όσο και σε συνεδρίαση.

Η ομάδα αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην ανάλυση βίντεο για να εντοπίσει και να διορθώσει τα λάθη της, ειδικά αυτά που έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη. Στην προπόνηση της Τρίτης, ενόψει του επικείμενου παιχνιδιού της Παρασκευής (9/2) με την Φενέρμπαχτσε, δεν συμμετείχαν οι Λεσόρ και Παπαπέτρου λόγω ίωσης, καθώς και ο Ερναγκόμεθ που αντιμετωπίζει κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού χεριού. Η δυνατότητα συμμετοχής τους στο επόμενο παιχνίδι θα εκτιμηθεί μετά την προπόνηση της Τετάρτης, ανάλογα με την πρόοδο της κατάστασής τους.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ναν Παραμένει στον Παναθηναϊκό AKTOR για Δύο Ακόμη Χρόνια