ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΜΠΕΙΚΟΝ: ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

ΜΠΕΙΚΟΝ: ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ο Ντουέιν Μπέικον απουσίασε από το ταξίδι στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Κολοσσό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό παραμένει αβέβαιο.

Την Τρίτη, ο Ντουέιν Μπέικον διέπραξε ένα σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, λίγο πριν την αναχώρηση για το Game 2 κόντρα στον Κολοσσό, και δεν ταξίδεψε στη Ρόδο. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα τον αγώνα με 89-47 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ο προπονητής Σερέλης δήλωσε ότι θα υπάρξουν νεότερα για το μέλλον του Μπέικον στην ομάδα μετά από μερικές ημέρες, ενώ η θέση του Αμερικανού στην ομάδα δεν είναι σίγουρη μετά από τρία πειθαρχικά παραπτώματα.

  • Το τρις εξαμαρτείν του Μπέικον στον Παναθηναϊκό
  • Μετά την αρνητική του συμπεριφορά στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο και το περιστατικό του στο Πριγκιπάτο, όπως αναφέρεται στη «L' Equipe», ο Μπέικον έμεινε εκτός 12άδας στο επόμενο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην προπόνηση της ομάδας. Ως γνωστόν, υπάρχουν ρήτρες και δικλείδες ασφαλείας στο συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Οκτώβριο, οι οποίες αφορούν προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ο παίκτης.
  • Μπέικον: «Δεν θα τους αφήσω να με κοροϊδέψουν, είμαι τόσο παρεξηγημένος που δεν βγάζει νόημα»!
  • Ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο με τον Μπέικον ανά πάσα στιγμή χωρίς να υποχρεούται σε αποζημίωση. Αν και δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση, το μέλλον του παίκτη στην ομάδα δεν είναι σίγουρο. Εκτός από το καλοκαίρι, όπου ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα opt out, η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί άμεσα. Περιμένουμε ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ναν Παραμένει στον Παναθηναϊκό AKTOR για Δύο Ακόμη Χρόνια