ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BASKET LEAGUE: ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Ο ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BASKET LEAGUE: ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Ο παίκτης Νέιτ Γουόλτερς δεν βρίσκεται στους ξένους παίκτες που επιλέχθηκαν από τον Παναθηναϊκό για την εξάδα του στην Basket League, για τα play-offs που έρχονται. 

Ο Χρήστος Σερέλης αναγκάστηκε να πάρει μια απόφαση για τον ξένο παίκτη που θα αποκλειστεί από την εξάδα του Παναθηναϊκού στην Basket League, ενόψει των play-offs και ο Νέιτ Γουόλτερς είναι αυτός που θα μείνει εκτός.

Ο γκαρντ της ομάδας του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης, αποφάσισε να κόψει τον Νέιτ Γουόλτερς από την εξάδα της ομάδας στην Basket League. Μετά τις αλλαγές και από εδώ και πέρα, ο Γουόλτερς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, ξεκινώντας από τα παιχνίδια με τον Κολοσσό Ρόδου. Έτσι, με τον Παναθηναϊκό αποκλεισμένο από την EuroLeague, η σεζόν για τον Γουόλτερς τελειώνει. Στην φετινή σεζόν της Basket League, ο Γουόλτερς μέτρησε 6.1 πόντους και 2.6 ασίστ σε 14 αγώνες που αγωνίστηκε. 

Οι ξένοι παίκτες που θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό είναι οι Πάρις Λι, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, Αρτούρας Γκουντάιτις και Μάριους Γκριγκόνις.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ναν Παραμένει στον Παναθηναϊκό AKTOR για Δύο Ακόμη Χρόνια