ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΡΙΣ ΛΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ PLAYOFFS!

Ο ΠΑΡΙΣ ΛΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ PLAYOFFS!

Ο Πάρις Λι επανήλθε στην προπονητική διαδικασία του Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμος για την έναρξη των playoffs και τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Κολοσσό.

Το πρόβλημα του Χρήστου Σερέλη γίνεται όλο και μικρότερο, καθώς ο Πάρις Λι δείχνει να είναι έτοιμος για την εναρκτήρια φάση των playoffs στη Basket League. Ο Λι προπονήθηκε χωρίς προβλήματα τη Δευτέρα του Πάσχα στο ΟΑΚΑ, προετοιμαζόμενος για τον αγώνα με τον Κολοσσό. Ο Πάρις Λι επέστρεψε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, δίνοντας λύση στο πρόβλημα του Χρήστου Σερέλη εν όψει των playoffs. Ο αριστερόχειρας γκαρντ είχε απουσιάσει από το ματς με την Παρτίζαν λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά πλέον είναι πλήρως έτοιμος.

Παράλληλα, ο Σερέλης πρέπει να αποφασίσει ποιος από τους υπόλοιπους ξένους θα μείνει εκτός για όλη τη διάρκεια των playoffs της Basket League, αφού ο Ματ Τόμας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Οι υπόλοιποι επτά ξένοι της ομάδας είναι οι Μάριους Γκριγκόνις, Νέιτ Γουόλτερς, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, και Αρτούρας Γκουντάιτις.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ναν Παραμένει στον Παναθηναϊκό AKTOR για Δύο Ακόμη Χρόνια