ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ: «ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ»

EUROLEAGUE 2023-2024 - 31/01/2024 21:15:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
79 - 62
Τελικό Σκόρ
ΜΙΛΑΝΟ
1936
ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ: «ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ»

Ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας για τον Αγώνα με τη Ζαλγκίρις: Ο Γκριγκόνις Επιστρέφει στην Πατρίδα του για Αναμέτρηση με την Πρώην Ομάδα του

Στην Ενδοσκόπηση της Ομάδας και του Αντιπάλου: Ο Μάριους Γκριγκόνις Αναλύει την Εξέλιξη του Παναθηναϊκού και την Προετοιμασία για τη Ζαλγκίρις.

Σε συνέντευξη στο basketnews, ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Μάριους Γκριγκόνις, μίλησε για την πρόοδο της ομάδας, αναφέροντας ότι αρχικά ήταν μια νέα ομάδα που έπρεπε να μάθει να παίζει μαζί. Τώρα, με την αυξημένη γνωριμία, τα πράγματα έχουν γίνει πιο εύκολα, καθώς διαβάζουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Σχετικά με την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις, δήλωσε ότι δεν παρακολούθησε τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας αυτής, αλλά θα αναλύσουν το παιχνίδι τους βίντεο. Επιπλέον, αναγνώρισε την καλή φόρμα των Μπιρούτις και Γκιεντράιτις, επισημαίνοντας ότι πάντα πίστευε στις δυνατότητές τους, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές.

Για την άμυνα του Γκιεντράιτις σε πρόσφατα παιχνίδια, Γκριγκόνις πιστεύει ότι δεν θα τον μαρκάρει, αντιθέτως θα εστιάσει στον Κέντρικ Ναν.

 

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!