ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑ ΒΙΛΝΤΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ο ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑ ΒΙΛΝΤΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ο Κέντρικ Ναν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις προπονήσεις με την ομάδα του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και προβλέπεται να ενταχθεί στην εκδρομή της ομάδας για το επερχόμενο ματς εναντίον της Άλμπα στο πλαίσιο της EuroLeague. Επίσης, στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Λούκα Βιλντόσα.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, ο Κέντρικ Ναν εντάχθηκε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργομετρικών δοκιμασιών, και αναμένεται να συμμετάσχει στο επερχόμενο παιχνίδι εναντίον της Άλμπα για την EuroLeague, που θα διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου στις 21:00.

Ο πρόσφατα αποκτημένος παίκτης της ομάδας του Εργκίν Αταμάν έκανε την πρώτη του προπόνηση στο ΟΑΚΑ, προσαρμόζοντας στο νέο του περιβάλλον και τους νέους του συμπαίκτες, ενώ προετοιμάζεται για το δύσκολο ματς μακριά από την έδρα του κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Οι καλές ειδήσεις για τον 58χρονο προπονητή συνεχίστηκαν, καθώς ο Λούκα Βιλντόσα προπονήθηκε επίσης χωρίς προβλήματα, εντάσσοντας τον εαυτό του στο διαθέσιμο ρόστερ.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί με δύο πρόσθετους παίκτες στην περιφερειακή του γραμμή για τον αγώνα στο Mercedes Benz Arena την Παρασκευή βράδυ, αντιμετωπίζοντας παράλληλα το πρόβλημα της πρώτης απουσίας του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργείο το πρωί και αναμένεται να απουσιάσει από τη δράση για δύο μήνες.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!