ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Σε μια αξέχαστη βραδιά καριέρας απέναντι στην Ολλανδία, ο Φώτης Ιωαννίδης ξεχώρισε με τις εντυπωσιακές του επιδόσεις. Ανακαλύψτε τα κατορθώματα του πρωταγωνιστή της Εθνικής μας απέναντι στους Ολλανδούς.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/10) στην OPAP Arena, η Εθνική ομάδα έδωσε μάχη, ωστόσο, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τους Ολλανδούς. Με το όνειρο της απευθείας πρόκρισης στο Euro 2024 να μειώνεται, οι στόχοι μετατίθενται στα playoffs του Nations League τον Μάρτιο.

Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει την τακτική των Ολλανδών, ο Γκουστάβο Πογέτ τοποθέτησε την ομάδα με τρεις παίκτες στην άμυνα και επέλεξε τον Φώτη Ιωαννίδη ως κορυφαίο επιθετικό, άφησε τους Γιακουμάκη και Παυλίδη στον πάγκο. Ο Ιωαννίδης, σε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής, απέδειξε τον λόγο που ο προπονητής τον εμπιστεύτηκε.

Οι μάχες που έδωσε και κέρδισε:

Ο Πογέτ επέλεξε τον Ιωαννίδη ως κύριο όπλο στη μεσαία γραμμή της Εθνικής για την πίεση που μπορεί να ασκήσει. Ο νεαρός επιθετικός, σε ηλικία 23 ετών, αναδείχθηκε στον πρώτο παίκτη που ασκούσε πίεση στους αντιπάλους, δίνοντας σκληρές μάχες στο γήπεδο, περισσότερες απ' ό,τι οποιοσδήποτε άλλος.

Σε νούμερα, ο Ιωαννίδης βρέθηκε σε 18 προσωπικές μονομαχίες, επικρατώντας σε 13 από αυτές. Αυτό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αν λάβουμε υπόψη ότι βρισκόταν στην επιθετική γραμμή, μακριά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Πιο αναλυτικά, από τις 14 κερδισμένες μονομαχίες, 10 ήταν στο έδαφος και τρεις αέρα. Σε γενικές γραμμές, ξεχώρισε ως ο πιο ενεργός παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, αποτυπώνοντας τον αγωνιστικό πνεύμα της Εθνικής.

Επιπρόσθετα, ο νεαρός φορ είχε καταγράψει τέσσερα επιτυχημένα τάκλιν και μία απομάκρυνση της μπάλας.

Ο Ιωαννίδης ξεχώρισε με εντυπωσιακές επιδόσεις στο ματς της καριέρας του απέναντι στην Ολλανδία._2
Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Οι ενέργειες του εντός του αγωνιστικού χώρου:

Ο Ιωαννίδης ξεχώρισε με τις επιδόσεις του στο γήπεδο. Μία από τις λαμπρές στιγμές του ήταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν αντιμετώπισε και ξεπέρασε τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Νέιθαν Ακέ, μπαίνοντας στην περιοχή από τα δεξιά και, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κλείσει τη φάση με γκολ.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης, ο 23χρονος επιθετικός είχε δύο πετυχημένες ντρίμπλες, την υψηλότερη απόδοση στον αγώνα. Είναι εντυπωσιακό, αν σκεφτούμε ότι αγωνίζεται ως κεντρικός φορ σε έναν αγώνα που η Ολλανδία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ιωαννίδης διακρίθηκε και για την ακρίβειά του στις πάσες. Από τις 16 που προσπάθησε, οι 13 κατέληξαν σε συμπαίκτη του, με ποσοστό επιτυχίας 81%. Επιπρόσθετα, προσέφερε δύο πάσες που δημιούργησαν ευκαιρίες.

Γενικά, η Εθνική είχε οκτώ φορές την ευκαιρία να σκοράρει. Από αυτές, ο Ιωαννίδης ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής σε τρεις, ενώ δημιούργησε ακόμη δύο. Σαφώς, είχε τη μεγαλύτερη συνεισφορά στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του Πογέτ.

Στο τέλος, ο Ιωαννίδης συνέχισε τον αγώνα με 41 συνολικές ενέργειες. Δείχνοντας τις ικανότητές του απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, ο Ιωαννίδης συνέβαλε σε μία αξέχαστη βραδιά, συνεχίζοντας την εξαιρετική του φόρμα φέτος.

VIDEO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Παναθηναϊκός δεν τελείωσε την υπόθεση τίτλου!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Super League: Τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ αναβλήθηκαν