ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ

Σήμερα το βράδυ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μία δύσκολη πρόκληση απέναντι στη Ρεν.

Στόχος η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία: Σήμερα η κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ρεν για την 4η αγωνιστική του Europa League. Μετά από μία απογοητευτική εμφάνιση στη Λεωφόρο, οι 'πράσινοι' είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να παραμείνουν στον δρόμο της πρόκρισης.

Ο αγώνας διεξάγεται υπό δυσκολότερες συνθήκες λόγω του βροχερού καιρού και των σημαντικών απουσιών στην άμυνα, που αντιμετωπίζει ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει με θάρρος τη Ρεν.

Για την αρχική ενδεκάδα, ο Κώτσιρας διεκδικεί θέση στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ενώ ένας από τους Μαντσίνι ή Τζούρισιτς πρόκειται να ενταχθεί στη βασική σύνθεση. Στην επιθετική γραμμή, το δίλημμα είναι μεταξύ Ιωαννίδη και Σπόραρ.

Η Ρεν από την πλευρά της αναζητά τη νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμα στον όμιλο και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας. Ο προπονητής της, Μπρούνο Ζενεσιό, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Στιβ Μανταντά και Μπερτούγκ Γιλντιρίμ, αλλά διαθέτει στο αγωνιστικό του πλάνο τους Κρίστοφερ Γου και Ιμπραχίμ Σαλάχ.

VIDEO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ