ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, 204 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Η ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, 204 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχηματίζει μια ενδεκάδα για τον αγώνα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, η οποία μοιάζει πολύ με αυτή που πήρε την σημαντική νίκη επί της ομάδας αυτής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, 204 ημέρες πριν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αλλάξει σχηματισμό στα τρία τελευταία ματς του Παναθηναϊκού, καθώς η εφετινή σεζόν είχε τραυματισμούς, ιούς και κάρτες. Συνήθως προτιμά τη σταθερότητα και τη συνοχή στην ενδεκάδα του, χωρίς μεγάλες αλλαγές στο σχήμα του. Ωστόσο, οι συνθήκες τον έχουν αναγκάσει να αλλάξει τουλάχιστον ένα ή δύο παίκτες στη βασική του ενδεκάδα σε κάθε δύο ή τρεις αγώνες. Οι απουσίες, οι τραυματισμοί και οι ιοί έχουν κάνει δύσκολη τη συνεχή χρήση μιας σταθερής ενδεκάδας από τον Σέρβο τεχνικό.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής των δύο εβδομάδων για το Πάσχα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε την ευχάριστη έκπληξη να δει ότι κανείς από τους βασικούς παίκτες του δεν είναι τραυματίας, εκτός από τους Αϊτόρ, Γκάνεα, Τρουιγιέ και Φρόκου που είναι σταθερά απών στην εφετινή σεζόν. Αυτό έρχεται σε ένα ιδανικό σημείο καθώς η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία και ο αγώνας για το πρωτάθλημα θα κριθεί σε έξι αγωνιστικές μέσα σε μια ανελέητη περίοδο τριών εβδομάδων με αγώνες την Κυριακή, την Τετάρτη και την Κυριακή.

Λίγο πριν από το καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα την Κυριακή, ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιλέγει μια ενδεκάδα που θυμίζει αυτή που κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα στις 2 Οκτωβρίου. Η ζωή κάνει περίεργους κύκλους και αυτή η συγκυρία είναι απολύτως ευνοϊκή για τον Παναθηναϊκό.

Ναι, θα λείψει ξανά ο μεγάλος ηγέτης εκείνης της νίκης, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο πριν από τρεις εβδομάδες και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής του, προκειμένου να επιστρέψει απόλυτα υγιής και έτοιμος από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ωστόσο, οι υπόλοιποι δέκα παίκτες θα είναι εκεί ως βασικοί, συν τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα λόγω διαστρέμματος στην ποδοκνημική.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ