ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ

PLAYOFFS 2022-2023 - 02/04/2023 18:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
0 - 0
Τελικο Σκορ
ΒΟΛΟΣ
2017
Η ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατηρεί την ψυχραιμία του μετά την απώλεια βαθμών απέναντι στον Βόλο, καλεί τους παίκτες του να επικεντρωθούν στο μέλλον, συναντήθηκε μαζί τους και όλοι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι η καλύτερη αντίδραση θα έρθει με νίκη στη Θεσσαλονίκη εναντίον του Άρη.

Μετά την απρόσμενη απώλεια βαθμών απέναντι στον Βόλο, τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο “Απόστολος Νικολαΐδης” ήταν παγωμένα. Δεν ήταν μόνο η απογοητευτική εμφάνιση και οι χαμένες ευκαιρίες που έδειξαν για ακόμη μια φορά το πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας των “πράσινων” στο γκολ. Το ρολερ κόστερ των συναισθημάτων στα τελευταία λεπτά ήταν η κερασάκι της απογοήτευσης. Πίεση για το γκολ, προσωρινή ανακούφιση με το πέναλτι που κέρδισε ο Παλάσιος στο 90’+4’, και τελική απώλεια της ευκαιρίας από τον Σπόραρ, ο οποίος αστόχησε για πρώτη φορά φέτος από την άσπρη βούλα.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιλήφθηκε αυτή τη "παγωμένη" ατμόσφαιρα προτού καν μπει στα αποδυτήρια και προσπάθησε αμέσως να διατηρήσει την ηρεμία, την ψυχραιμία και την αλληλεγγύη μεταξύ των παικτών. 
"Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που μας στεναχώρησε πάρα πολύ όλους μας, ειδικά έτσι όπως πήγε στο τέλος το παιχνίδι, αλλά ούτε έχει τελειώσει κάτι, ούτε έχει χαθεί" ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου τεχνικού προς τους παίκτες του, προσπαθώντας να ανορθώσει άμεσα το ηθικό του, συμπληρώνοντας πως" ...κύριοι έχουμε μπροστά μας άλλους 8 τελικούς και συνεχίζουμε για να παλέψουμε για τον στόχο μας
Ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος έχασε το πέναλτι στο 90’+8’, έμεινε έκπληκτος και χωρίς λόγια, αλλά οι συμπαίκτες του τον στήριξαν, με τους αρχηγούς να τονίζουν πως "μαζί κερδίζουμε και μαζί χάνουμε".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ