ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΙΤΛΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΙΤΛΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο ντέρμπι τίτλου των τελευταίων 18 ετών και ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό τη σύνθεση της ομάδας του για τον αγώνα απέναντι στον ''αιώνιο'' αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ζήσει μια τόσο κρίσιμη στιγμή εδώ και σχεδόν 18 χρόνια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου, με το κλειστό να είναι κατάμεστο και οι φίλαθλοι να περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα. Η σημασία του αγώνα είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας "τελικός" πρωταθλήματος. Ναι, το ντέρμπι "αιωνίων" στη σεζόν 2014/15 (22η αγωνιστική, 22 Φεβρουαρίου) είχε δώσει στους "πράσινους" την ευκαιρία να μειώσουν στους 3 βαθμούς την απόστασή τους από τους Πειραιώτες. Ωστόσο, αυτή ήταν μια τόσο κλειστή μάχη, σε τόσο προχωρημένο σημείο της χρονιάς, όπου κάθε λεπτομέρεια δίνει ή αφαιρεί το δικαίωμα στον τίτλο. Από τη σεζόν 2004/05 και το ντέρμπι της 10ης Απριλίου 2005 (1-0) που κρίθηκε τότε από το γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου, οι δύο ομάδες και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά είχαν να ζήσουν μια τέτοια αγωνιστική αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο ντέρμπι τίτλου των τελευταίων 18 ετών_2
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΙΤΛΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετική για πολλούς, και συνεχίζει από τις αρχές του 2022 για άλλους. Ο αποψινός μεγάλος αγώνας με τον Ολυμπιακό έχει μόνο έναν δρόμο για την ομάδα των "πράσινων". Αν καταφέρουν να νικήσουν, μπορούν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην κορυφή και να κερδίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 13 δύσκολα χρόνια. Βέβαια, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει απόψε για κανέναν από τους δύο. Ωστόσο, σε αυτή την πολύ λεπτή μάχη βαθμολογικών ισορροπιών, ο νικητής θα κερδίσει όλη την ψυχολογία και τον αέρα που χρειάζεται για τις επόμενες 6 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος των playoffs. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού καταλαβαίνουν τη σημασία αυτού του αγώνα και θα δουλέψουν σκληρά για να πάρουν αυτή την νίκη.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΙΤΛΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 18 ΕΤΩΝ

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ