ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΡΩΝΑ, ΑΕΚ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΡΩΝΑ, ΑΕΚ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Ο Θέμης Καίσαρης εξηγεί τους λόγους που και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ αξίζουν χειροκροτήματα, παρά το γεγονός ότι η Ένωση ξεχώρισε στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν πραγματοποίησαν το αίτημά μου: το ντέρμπι της Λεωφόρου ολοκληρώθηκε ισόπαλο, χωρίς τέρματα. Το αίτημα που είχα θέσει πριν τον αγώνα ήταν να υπάρξει νικητής.

Η ιδέα ήταν απλή. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μπήκαν στο ντέρμπι με απόλυτη ισορροπία. Και οι δύο είχαν 75 βαθμούς, από μία νίκη εντός έδρας στα ντέρμπι κατά την κανονική διάρκεια, μία ισοπαλία στο πρώτο ντέρμπι των playoffs και 2-2 τέρματα.

Η επιθυμία μου ήταν το tie-break, αυτό που θα ξεχώριζε οριστικά τις δύο ομάδες, να έρθει στο ντέρμπι τους. Θα ήθελα η ιστορία να γράψει πως Παναθηναϊκός και ΑΕΚ προχώρησαν χέρι-χέρι, σε απόλυτη ισορροπία, σε έναν τελικό πρωταθλήματος και ο τίτλος αποφασίστηκε στη Λεωφόρο, είτε με άσο, είτε με διπλό.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Η αγωνία συνεχίζεται και τώρα ο τίτλος θα αποφασιστεί απέναντι σε άλλες ομάδες. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα γράψουν τα τελευταία, κρίσιμα κεφάλαια της φετινής Stoiximan Super League απέναντι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη, στις τρεις επόμενες αγωνιστικές.

Ο ‘’τελικός'' του πρωταθλήματος δεν έβγαλε πρωταθλητή, αλλά κατά κάποιον τρόπο κατάφερε μέσα σε 90 λεπτά να αποτυπώσει τους λόγους για τους οποίους Παναθηναϊκός και ΑΕΚ παραμένουν οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ