ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΣΠΟΡΑΡ: Ο ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ, ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

PLAYOFFS 2022-2023 - 30/04/2023 20:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
0 - 0
Τελικο Σκορ
ΑΕΚ
1924
ΣΠΟΡΑΡ: Ο ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ, ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Ο Μπρινιόλι ήταν καθοριστικός για τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα εξακολουθεί να είναι στα χέρια μας

Μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, ο Σπόραρ τόνισε πως ο Μπρινιόλι "έσωσε" τους "πράσινους", βρισκόμενος παρών σε κάθε φάση που δημιούργησε η Ένωση. Όσον αφορά τον αγών για το πρωτάθλημα, υπογράμμισε ότι το τριφύλλι εξακολουθεί να κρατά την τύχη του στα χέρια του.

"Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Η ΑΕΚ μας ασκούσε συνεχή πίεση καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε και το 0-0 αντικατοπτρίζει την ένταση που υπήρχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παραμένουμε πρώτοι και τα πάντα βρίσκονται στα χέρια μας. Σε τρεις ημέρες μας περιμένει ακόμη ένας σημαντικός αγώνας."

Στη διάρκεια αυτής της σεζόν είχαμε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, για παράδειγμα. Η ΑΕΚ διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Όποιος θα κέρδιζε σήμερα θα αποκτούσε μεγάλο προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Για εμάς, το 0-0 αποτελεί έναν καλό βαθμό για να συνεχίσουμε.

Σπόραρ: Ο Μπρινιόλι είναι απλά κορυφαίος, όλα εξαρτώνται από εμάς_2
ΣΠΟΡΑΡ: Ο ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ, ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Αν και επιθετικός μια ερώτηση για την άμυνα, ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμη ματς δεν δέχθηκε γκολ, θα στηριχθεί σε αυτό έως το τέλος της σεζόν:

"Ναι σίγουρα. Όπως σήμερα είχαν πολλές ευκαιρίες και ο γκολκίπερ μας έσωσε. Είναι σημαντικό να έχεις έναν καλό γκολκίπερ. Αμυνόμαστε καλά. Το ποδόσφαιρο βασίζεται στην άμυνα. Πρέπει να πω πως ο Μπρινιόλι είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ και μας έσωσε".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ