ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (30/3) ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (30/3) ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Βόλο θα διατεθούν σε κυκλοφορία την προσεχή Πέμπτη από τις 12:00 και η πώλησή τους θα γίνει ηλεκτρονικά.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής (2/4, 18:00) με τον Βόλο, στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τη 2η αγωνιστική των playoffs, θα είναι διαθέσιμα στους φίλους του Παναθηναϊκού από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (30/3) μέσω διαδικτύου. Προβλέπεται ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν γρήγορα, οδηγώντας σε sold out για ακόμη έναν εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και τα εκδοτήρια στη Λεωφόρο θα παραμείνουν κλειστά. Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη, με κόστος 10 ευρώ και ισχύ για μία ποδοσφαιρική περίοδο. Κατά την αγορά εισιτηρίου, απαιτείται η καταχώρηση ονόματος και ΑΜΚΑ για κάθε φίλαθλο.

 

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο παρουσιάζοντας την κάρτα τους. Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι ακόλουθες:

 

-Θύρες 6, 7: 20 ευρώ

-Θύρες 1Β, 5Γ, 8Β, 12Β: 35 ευρώ

-Θύρες 1Α, 5Β, 8Α, 12Α: 40 ευρώ

-Θύρες 5Α, 9, 11: 60 ευρώ

-Θύρα 2: 80 ευρώ.

-Θύρα 3 (VIP): 200 ευρώ.

Επίσης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τον Βόλο επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

–Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 3 μ.μ.

–Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ