ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β' - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 1-1: Ο ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ''ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ''

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β' - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 1-1: Ο ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ''ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ''

Ο Παναθηναϊκός Β' ήταν ανώτερος αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή εναντίον του Θεσπρωτού, καταλήγοντας σε ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ομάδα των Ηπειρωτών.

Η Παναθηναϊκός Β' ξεκίνησε χάνοντας στο σκορ από ένα τέρμα που σημείωσε ο πρώην ακαδημίας της ομάδας, Θοδωρής Μίγγος, στο 29ο λεπτό. Παρόλο που βελτίωσε σημαντικά την απόδοσή της, δεν κατάφερε να κερδίσει περισσότερα από μια ισοπαλία 1-1, αποφεύγοντας την ήττα απέναντι στον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Superleague 2. Στο πρώτο μέρος, ο Θεσπρωτός ξεκίνησε πιο δυναμικά και δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ οι "πράσινοι" απειλήθηκαν μόνο μια φορά με τον Αθανασακόπουλο. Τελικά, η ομάδα της Θεσπρωτίας άνοιξε το σκορ με το γκολ του Θοδωρή Μίγγου στο 29ο λεπτό, που είχε αναπτυχθεί στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Μετά από το γκολ που δέχθηκε, το "τριφύλλι" ξύπνησε και ανέλαβε την κυριαρχία της μπάλας, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και, εν συνεχεία, να πετύχει την ανατροπή. Πραγματοποίησαν μερικές τελικές προσπάθειες με τους Βουτσά, Κυριόπουλο, Κρυπαράκο και Φουρτάδο, αλλά καμία από αυτές δεν οδήγησε σε καθαρή ευκαιρία για γκολ, και το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά και έχασε τρεις ευκαιρίες με τους Σιδερά, Κυριόπουλο και Βουτσά. Το πλάσε του Κυριόπουλου απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από την άμυνα του Θεσπρωτού. Ο νεαρός εξτρέμ των "πρασίνων" έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία λίγο αργότερα, όταν, μετά από εξαιρετική προσωπική προσπάθεια που πέρασε από τέσσερις αντίπαλους παίκτες, είδε τον Τσιμόπουλο να απομακρύνει την μπάλα με τα άκρα των δαχτύλων του.

Παναθηναϊκός Β' - Θεσπρωτός 1-1: Ο Αλμπάνης προσφέρει τον βαθμό της ισοπαλίας στους ''πράσινους''_2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β' - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 1-1: Ο ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ''ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ''

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα παραχώρησε χώρο στον Παναθηναϊκό και άρχισε να αναζητά το γκολ μέσω αντεπιθέσεων. Στο 77ο λεπτό ήρθε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Μπίκας δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Ξενόπουλο.

Τελικά, οι "πράσινοι" κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Αλμπάνη, που πέτυχε γκολ στο 85ο λεπτό, μετά από ασίστ του εξαιρετικού Κυριόπουλου. Ωστόσο, η πλήρης ανατροπή δεν πραγματοποιήθηκε και το 1-1 παρέμεινε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Έτσι, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην 7η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Θεσπρωτός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με οκτώ βαθμούς.

 

Η βαθμολογία

1. Πανσερραϊκός 43 (16 ματς)
2. ΑΕΛ 31 (16 ματς)
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 28 (14 ματς)
4. Νίκη Βόλου 27 (15 ματς)
5. ΠΑΟΚ Β' 26 (15 ματς)
6. Ηρακλής 23 (14 ματς)
7. Παναθηναϊκός Β' 22 (16 ματς)
8. Διαγόρας 20 (15 ματς)
9. Αλμωπός Αριδαίας 20 (16 ματς)
10. Μακεδονικός 17 (15 ματς)
11. Ηρακλής Λάρισας 16 (15 ματς)
---------------------------------------
12. Βέροια 13 (14 ματς)
13. Απόλλων Πόντου 13 (15 ματς)
14. Θεσπρωτός 8 (16 ματς)
15. Απόλλων Λάρισας 4 (14 ματς)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ