ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025.

Η ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025.

Η Ελένη Καπογιάννη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Παναθηναϊκό για δύο ακόμα σεζόν, έως το 2025, αναλαμβάνοντας την καθοδήγηση της ομάδας.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανανέωσε την εμπιστοσύνη της προς την Ελένη Καπογιάννη, ανακοινώνοντας ότι η Ελληνίδα προπονήτρια θα συνεχίσει να εργάζεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το 2025. Η Καπογιάννη μίλησε στο επίσημο site της ομάδας και εξέφρασε τη χαρά της για τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε την τύχη της που συνεργάζεται με μια ομάδα που κατακτά τίτλους και έχει τον στήριγμα του κόσμου της σε κάθε αγώνα.

Σε δήλωσή της στο επίσημο site της ομάδας η κόουτς Καπογιάννη ανέφερε: "Είναι ιδιαίτερη η τιμή για μένα και νιώθω ευτυχισμένη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όσοι-ες βρισκόμαστε στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού έχουμε την τύχη να βιώνουμε όμορφα χρόνια με μια ομάδα που διεκδικεί και παίρνει τίτλους και ένα κατάμεστο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Αυτή η συνθήκη που έχει δημιουργηθεί σε αυτό το τμήμα δεν υπάρχει κάπου αλλού στην Ελλάδα και φυσικά ήθελα να αποτελώ μέρος αυτής της οικογένειας και να αφήσω και εγώ το αποτύπωμα μου.

Έρχεται μια ακόμα δύσκολη χρονιά για εμάς και έχουμε ξεκινήσει τη δουλειά από τώρα".

Επίσης, πρόσφατα η Ελένη Καπογιάννη διορίστηκε ως ομοσπονδιακή προπονήτρια του Ιράν, αλλά αυτό δεν αναμένεται να επηρεάσει τη θέση της στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τις υποχρεώσεις της προς την ομάδα μέχρι το 2025.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Super League: Τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ αναβλήθηκαν