ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΕΟΕ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ!

Η ΕΟΕ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ!

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού οδήγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην υποχώρηση της ΕΟΕ. Τώρα το ΟΑΚΑ έχει στα χέρια του την τελική απόφαση: Στις 2 μ.μ. η συνεδρίαση για την οριστική έγκριση της παραχώρησης στην πράσινη ΚΑΕ.

Το νομικό εμπόδιο που προσπάθησε να θέσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έχει ξεπεραστεί και όλα δείχνουν πως η υπόθεση προχωρά προς την τελική φάση, κάτι που θα γνωρίζουμε σήμερα το μεσημέρι.

Θυμίζουμε πως χθες (2/5) το μεσημέρι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε έντονα μετά την αναβολή του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, λόγω των ασφαλιστικών μέτρων που προτείνει η ΕΟΕ για να αποτρέψει την παραχώρηση του μπασκετικού γηπέδου των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στους Πράσινους.

Ωστόσο, η ΕΟΕ δεν φάνηκε σήμερα να υποστηρίζει νομικά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, καθώς βρέθηκε η αναγκαία λύση. Η Ολυμπιακή Επιτροπή υποχώρησε, και πλέον η ΚΑΕ Παναθηναϊκός περιμένει την έγκριση του ΔΣ του ΟΑΚΑ για να αναλάβει τον έλεγχο του γηπέδου.

Η συνεδρίαση προγραμματίστηκε για τις 2 το μεσημέρι, και εάν εγκριθεί, οι δύο πλευρές (ΟΑΚΑ-Παναθηναϊκός) θα προχωρήσουν στην υπογραφή των συμβάσεων που θα δίνουν το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της χώρας στη διάθεση του εξάστερου για τα επόμενα 49 χρόνια.

 

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ναν Παραμένει στον Παναθηναϊκό AKTOR για Δύο Ακόμη Χρόνια