ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΕΝΩ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΛΟΓΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΩΝ

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΕΝΩ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΛΟΓΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΩΝ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον δεύτερο γύρο των playoffs της Basket League με αντίπαλο το Περιστέρι bwin, ωστόσο, Λι και Παπαγιάννη παρέμειναν εκτός. Ο Αγραβάνης αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου στον πρώτο γύρο των playoffs της Basket League. Μετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης και αναμονής - καθώς ο δεύτερος γύρος θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε - οι "πράσινοι" επανήλθαν στις προπονήσεις. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν ήταν ανύπαρκτα.

Ο Χρήστος Σερέλης άρχισε την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τις αναμετρήσεις με το Περιστέρι bwin, αλλά αντιμετώπισε την απουσία τόσο του Πάρις Λι, όσο και του Γιώργου Παπαγιάννη από το πρόγραμμα. Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει τενοντίτιδα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Έλληνας σέντερ αντιμετωπίζει μια ίωση. Ωστόσο, τα προβλήματα του προπονητή Σερέλη δεν τελείωσαν εκεί, καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Δημήτρης Αγραβάνης αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Παππάς προπονήθηκε κανονικά, καθώς ξεπέρασε τη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού του.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ναν Παραμένει στον Παναθηναϊκό AKTOR για Δύο Ακόμη Χρόνια