ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΜΠΕΙΚΟΝ: ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ

ΜΠΕΙΚΟΝ: ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ

Ο Ντουέιν Μπέικον έφθασε στον Παναθηναϊκό με στόχο να βελτιώσει την κατάσταση της ομάδας, αλλά αποχώρησε πρόωρα από την Ελλάδα. Ας δούμε περιληπτικά την παρουσία του Αμερικανού σκόρερ στην ομάδα του Τριφυλλιού.

Μετά από λίγο καιρό από την άφιξή του στην Αθήνα, ο Ντουέιν Μπέικον ήθελε να αφήσει το στίγμα του στον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας πως ήθελε να γίνει ο "game changer" της ομάδας. Ο αμερικανός φόργουορντ είχε αποκτηθεί από το "τριφύλλι" για να συνεχίσει να παίζει στο επίπεδο που ήξερε καλά και να ηγείται της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός επέλεξε έναν παίκτη που μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να είναι ένας βασικός παράγοντας στην ομάδα του. Ο Μπέικον έχει επιδείξει πολλές φορές στην καριέρα του ότι μπορεί να γίνει ασταμάτητος, στο κολέγιο, στη G-League, στο ΝΒΑ και πέρυσι στη EuroLeague με τη φανέλα της Μονακό.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η συντριβή του Παναθηναϊκού από την Άλμπα Βερολίνου και το -29 σκόρ, είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσουν να διαμορφώνονται νέες εξελίξεις στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να εντάξει στο ρόστερ του τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του και να γίνει ο game changer της. Ωστόσο, η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε πρόωρα, μετά από μόλις έξι μήνες. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τη σεζόν με πέντε ξένους στο ρόστερ του και θα αγωνιστεί κόντρα στον Περιστέρι bwin στα ημιτελικά της Basket League και, εφόσον προκριθεί, στους τελικούς. Το Gazzetta κάνει rewind στα πεπραγμένα του Ντουέιν Μπέικον στον Παναθηναϊκό, ενός παίκτη που δεν κατάφερε να δείξει το elite ταλέντο του και έκλεισε νωρίς τον κύκλο του στη χώρα μας.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ναν Παραμένει στον Παναθηναϊκό AKTOR για Δύο Ακόμη Χρόνια