ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ VIDEO ANALYSIS ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 4,5 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ VIDEO ANALYSIS ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 4,5 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Το πρωί της Τρίτης 10 Οκτωβρίου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ, όπου παρακολούθησαν μια συνάντηση ανάλυσης βίντεο με τον Εργκίν Αταμάν, η οποία διήρκησε περί τις τεσσερισήμισι ώρες. Στη συνέχεια, ακολούθησε δίωρο πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο.

Ακολουθώντας τον αγώνα με το Μαρούσι, ο Εργκίν Αταμάν δεν κρύβει την απογοήτευσή του και αναφέρει την πιθανότητα να ληφθούν "σημαντικές αποφάσεις". Στο αρχικό στάδιο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δίνει στους παίκτες του ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τα λάθη που διαπράχθηκαν κατά την πρεμιέρα της Basket League.

Κατά πόσο; Κράτησε τους παίκτες σε μια συνάντηση ανάλυσης βίντεο περίπου τέσσερις και μισή ώρες, με σκοπό να τους παρουσιάσει επανειλημμένα τα σημεία που πήγαν λάθος και επιπλέον, να διαπραγματευτεί το πώς θα πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα στους επόμενους αγώνες.

Για να είμαστε ακριβείς, οι "πράσινοι" συναντήθηκαν στο ΟΑΚΑ στις 12:30 το πρωί και παρέμειναν στην αίθουσα για την ανάλυση βίντεο μέχρι τις 5 το απόγευμα, πριν παρακολουθήσουν μια ωριαία χορηγική εκδήλωση.

Η παραμονή στο ΟΑΚΑ δεν κατέληξε εκείνη την ώρα, καθώς, στη συνέχεια, οι παίκτες φόρεσαν τα αθλητικά τους και βρέθηκαν στο παρκέ για προπόνηση. Η διάρκεια αυτής ήταν περίπου δύο ώρες.

Το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:15) έχει ήδη κεντρίσει μεγάλο ενδιαφέρον. Σε σχετικά νέα, ο Ντίνος Μήτογλου συνέχισε τις θεραπευτικές του συνεδρίες για άλλη μια ημέρα, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολούθησε ένα ατομικό πρόγραμμα.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ναν Παραμένει στον Παναθηναϊκό AKTOR για Δύο Ακόμη Χρόνια