ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Ο Παναθηναϊκός Στο ΟΑΚΑ Υποδέχεται την Μπάγερν, Αναζητώντας την Πρώτη του Επιτυχία στην EuroLeague

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αγωνιστικές του δεσμεύσεις στη EuroLeague, υποδεχόμενος απόψε τη Μπάγερν Μονάχου, για τη δεύτερη αγωνιστική της κανονικής περιόδου, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του δύο ήττες από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup και στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 Μεταξύ άλλων, η χαλάρωση των «πράσινων» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με το Μαρούσι οδήγησε τον Εργκίν Αταμάν σε ξέσπασμα για τη νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών, καθώς και σε έναν "μαραθώνιο" βίντεο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της περασμένης Τρίτης. Στο σημερινό ματς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν για δεύτερη φορά μετά τον ημιτελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου επικράτησε με 80-73.

Ενώπιον του αγώνα, ο Κώστας Σλούκας και ο Ντίνος Μήτογλου θα λείπουν λόγω τραυματισμού, ο πρώτος με μία ελαφριά θλάση στο κάτω μέρος του αριστερού ποδιού και ο δεύτερος με θλάση στο γαστροκνήμιο. Η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι αμφίβολη, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή. Σχετικά με την αντίπαλο, ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε: «Έχουν πολύ καλή ομάδα, παίκτες με εμπειρία και αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι»

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!