ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στην 21η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μονακό στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι στοχεύουν σε μια νίκη που θα διπλασιάσει τις επιτυχίες τους στην κρίσιμη αυτή εβδομάδα και θα τους διατηρήσει στον αγώνα για μια θέση στην πρώτη τετράδα της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μονακό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με στόχο να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στη διαβολοβδομάδα και να διατηρηθεί σε τροχιά για τις τέσσερις πρώτες θέσεις.

Ο Παναθηναϊκός έρχεται μετά από μια σημαντική νίκη επί της Αναντόλου Εφές την Τρίτη (9/1), όπου ο Μάριους Γκριγκόνις πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας, Εργκίν Αταμάν, αντιμετωπίζει τις απουσίες του Λούκα Βιλντόζα και του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος προορίζεται για συμμετοχή στον αγώνα με το Λάυριο.

Από την άλλη πλευρά, η Μονακό έρχεται με θετική δυναμική μετά από νίκη επί της Μπασκόνια και ενισχύεται με την επιστροφή του Τζόρνταν Λόιντ. Ωστόσο, ο Έλι Οκόμπο δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω τιμωρίας από την ομάδα του Μόντε Κάρλο.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!