ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΓΕΜΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΓΕΜΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Υποστηριζόμενος από τον ένθερμο κόσμο του και σε ένα ΟΑΚΑ που δεν χωρά άλλον έναν θεατή, ο Παναθηναϊκός πρόκειται να φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή Πέμπτη (7 Δεκεμβρίου - 21:15), στο πλαίσιο της δεύτερης αναμέτρησης της διπλής αγωνιστικής της EuroLeague.

Παρόλο που η εστίαση του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο προσεχές παιχνίδι της EuroLeague στην Κωνσταντινούπολη εναντίον της Εφές για την 12η αγωνιστική, οι φίλαθλοί του αδημονούν για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ερχόμενη Πέμπτη (7 Δεκεμβρίου - 21:15), οι 'πράσινοι' θα υποδεχτούν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, σε ένα ΟΑΚΑ που θα είναι γεμάτο μέχρι την τελευταία θέση, καθώς όλα τα εισιτήρια έχουν πουληθεί, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Η αναμονή για το παιχνίδι ήταν αναμενόμενη, δεδομένου ότι η ομάδα του Αταμάν έχει δημιουργήσει αισιοδοξία στους φιλάθλους των 'πρασίνων'. Ο Τούρκος προπονητής έχει δηλώσει πως ο Παναθηναϊκός θα είναι μεταξύ των διεκδικητών του τροπαίου της EuroLeague, αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Εφές και την επιστροφή του στην πόλη των τίτλων του.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα, καθώς ο Σέρχι Ροντρίγκεθ δεν θα συμμετέχει στο ταξίδι για Αθήνα. Η ομάδα της Μαδρίτης έχει πρώτα αγώνα με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό γκαρντ να απουσιάζει λόγω ενός προβλήματος στο ισχίο.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!