ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΟΙ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

ΟΙ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (21:30) σε ένα αγώνα που κεντρίζει το ενδιαφέρον για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Καθώς η κανονική περίοδος της Euroleague πλησιάζει στο τέλος της, το ενδιαφέρον διατηρείται αναλλοίωτο. Το προσκήνιο της 32ης αγωνιστικής καταλαμβάνει το ματς στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, με κάθε ομάδα να επιζητά τη νίκη για διαφορετικούς σκοπούς. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να διατηρήσει την θετική του πορεία, έχοντας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των πλέι οφ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα περιμένει τον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος είναι αβέβαιος για το αγώνα, καθώς δεν είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ την Πέμπτη, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να διατηρήσει την ώθηση που του προσέφερε η νίκη και η εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, ο Χρήστος Σερέλης αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Δημήτρης Αγραβάνης επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά οι Νέιτ Ουόλτερς και Ματέους Πονίτκα δεν είναι διαθέσιμοι. Επιπλέον, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αντιμετωπίζει προβλήματα με αμυγδαλίτιδα και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι περιορισμένες.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζει η "μάχη" της Μπασκόνια απέναντι στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, στην Fernando Buesa Arena, ενώ η Παρτιζάν φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!