ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ; ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΣΠΑΘΙΑ;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ; ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΣΠΑΘΙΑ;

Ο Παναθηναϊκός υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα του και ο Βασίλης Σκουντής αναλύει τις αδυναμίες στο παιχνίδι της ομάδας και την εντυπωσιακή εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρά την ασυγκράτητη αισιοδοξία και τον έντονο πατριωτισμό μου, πίστευα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα έφευγε από την Αθήνα με δύο ήττες, αλλά τελικά διαψεύστηκα.

Αντίθετα, η ισπανική ομάδα θα γυρίσει στη Μαδρίτη με δύο ξεκάθαρες νίκες και θα συνεχίσει την πορεία της, έχοντας πετύχει 15 νίκες σε 27 παιχνίδια, πλην της νίκης επί των Ντάλας Μάβερικς στην preseason.

Χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Μάριο Χεζόνια, MVP της αναμέτρησης, αποθεωνόταν από τους φιλάθλους και ανταποδίδοντας τις επευφημίες με το χέρι στην καρδιά, ο Εργκίν Αταμάν συνειδητοποιούσε το βάρος της ήττας του Παναθηναϊκού, η οποία δεν ήταν μοναδική, αλλά πολλαπλή.

Αναφέρω αυτό επειδή ο Παναθηναϊκός, μετά την προσωρινή ευημερία του που χαρακτηρίστηκε από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, βίωσε τρεις συνεχείς ήττες, που επηρεάζουν σημαντικά την πορεία της βελτίωσης και σταθεροποίησης της ομάδας.

Αυτό αποτελεί το πραγματικό πρόβλημα για τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης: Μετά από 13 αγώνες και με ρεκόρ 6-7, οι απαιτήσεις της ομάδας υπερβαίνουν τα υπάρχοντα δεδομένα και οι σταθερές συνεχίζουν να είναι ασταθείς.

Όπως είχε πει το 2011 ο Ντέιβιντ Μπλατ, όταν ήταν προπονητής του Άρη, 'συνεχίζουμε να είμαστε σταθερά ασταθείς'.

Και το άλλο; Μοιάζει με déjà vu, καθώς δεν έχουν διδαχθεί ούτε παραδειγματιστεί από τα λάθη τους στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα να πέσουν ξανά στα ίδια σκληρά διλήμματα…

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

EUROLEAGUE
Η τελική «μάχη» για το τρόπαιο της Euroleague!