ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Έχει καταστεί πλέον επίσημο: Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα συνεχίσει την σταδιοδρομία με τη Φενέρμπαχτσε, απορρίπτοντας την προσφορά ανανέωσης συμβολαίου που του παρουσίασε ο Παναθηναϊκός. Ο διεθνής κεντρικός ενημέρωσε τους πράσινους για την επιλογή του να υπογράψει με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Η δεύτερη παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται μετά από πέντε χρόνια. Ο 26χρονος σέντερ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό για την επιλογή του να φύγει και να μετακομίσει στη Φενέρμπαχτσε, θέτοντας τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε διήρκησαν αρκετές εβδομάδες, με τις προοπτικές να εναλλάσσονται πολλές φορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στο τέλος, ωστόσο, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πήρε τον διεθνή σέντερ, προκειμένου να τον τοποθετήσει δίπλα στον Σερτάτς Σανλί και τον Τζόναθαν Μότλεϊ και να ενδυναμώσει σημαντικά την εμπρός γραμμή της.

Ενώ ο Παναθηναϊκός; Ενεργοποιείται το εναλλακτικό σχέδιο (το οποίο είχε ήδη ετοιμαστεί), που αφορά την απόκτηση ενός ξένου κέντρου. Πιθανώς να αναζητηθεί από την αγορά του ΝΒΑ, καθώς το ρόστερ της EuroLeague είναι πολύ περιορισμένο αυτή τη στιγμή. Έτσι, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει πιο συστηματικές συζητήσεις με τους στόχους της για μεταγραφές, με στόχο να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Γιώργου Παπαγιάννη.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο αριθμός που επέλεξε ο Τσεντί Οσμάν