ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ο Κέντρικ Ναν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο εώς το τέλος της σεζόν, με το συνολικό κόστος της συμφωνίας να αναμένεται στα 2.000.000€, σύμφωνα με πηγές.

Λίγο μετά την επιτυχημένη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, ο σύλλογος κατάφερε να ενισχυθεί με την προσθήκη του Κέντρικ Ναν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε πρωτοβουλία και επιβεβαίωσε τη συμφωνία, ενώ η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ αναμένεται σύντομα.

Στα 28 του χρόνια, ο Ναν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην EuroLeague φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού, με το συμβόλαιο να έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον για μεγαλύτερη διάρκεια, ο Ναν δίνει προτεραιότητα στον επαναπατρισμό του στο ΝΒΑ το καλοκαίρι. Όσο για το κόστος της μεταγραφής, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανέρχεται στα 2.000.000€, με το βασικό συμβόλαιο του παίκτη να είναι περίπου 1.500.000€ για οκτώ μήνες, αυξημένο με τα bonus και τις πρόσθετες χρεώσεις.

Για την επιτυχία της μεταγραφής, ήταν αποφασιστική η γρήγορη αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά το αίτημα του προπονητή Εργκίν Αταμάν για έναν νέο περιφερειακό παίκτη. Η σχέση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Ναν, βασισμένη στον σεβασμό και την εμπιστοσύνη, βοήθησε στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων. Ο Ναν εξέτασε πρώτα τις επιλογές του στο ΝΒΑ πριν συμφωνήσει στη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Τελικά, μετά από εντατικές συνομιλίες, ο παίκτης αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα, υπογράφοντας ένα από τα πλουσιότερα συμβόλαια της ομάδας.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο αριθμός που επέλεξε ο Τσεντί Οσμάν