ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

«ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ 'ΛΕΡΩΣΕΤΕ' ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ 'ΛΕΡΩΣΕΤΕ' ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ»

«ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ 'ΛΕΡΩΣΕΤΕ' ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ 'ΛΕΡΩΣΕΤΕ' ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ»

Ο Χουάνκαρ απηύθυνε ευχαριστίες στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους μέσω μιας δημοσίευσης στο Instagram, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί με κριτικά σχόλια στους... υπόλοιπους.

Ο Χούανκαρ, μετά τη λήξη της τρέχουσας σεζόν, δημοσίευσε μια ανάρτηση που προσανατολιζόταν προς διάφορες κατευθύνσεις. Πρώτα από όλα, απηύθυνε τις ευχαριστίες του στους οπαδούς για τη στήριξη και τη δύναμη που παρείχαν στην ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στη συνέχεια, εξαπέλυσε επίθεση κατά των «υπολοίπων», επισημαίνοντας πως είναι περήφανος που ο Παναθηναϊκός διατήρησε τις αρχές του, παρά την απώλεια του τίτλου, καθώς αυτό έγινε στο πεδίο της αγωνιστικής δράσης και όχι σε γραφεία, χωρίς την αναζήτηση δικαιολογιών.

Ο Χούανκαρ υποστήριξε περαιτέρω ότι, ανεξαρτήτως των προσπαθειών οποιουδήποτε να υποτιμήσει το «τριφύλλι», αυτό θα παραμένει πάντα ψηλά με περηφάνια. Στο τέλος της ανάρτησής του, εξέφρασε τις σκέψεις του στα ελληνικά, γράφοντας «Σε κάθε χαρά και κάθε απώλεια μαζί, μόνο εσύ, Τριφυλλάρα» και πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει επανέλθει.

«Μπορείτε να 'λερώσετε' το πρωτάθλημα, αλλά ποτέ δεν θα καταφέρετε να 'λερώσετε' τον Παναθηναϊκό»_2
«ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ 'ΛΕΡΩΣΕΤΕ' ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ 'ΛΕΡΩΣΕΤΕ' ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ»

Πιο συγκεκραμένα είπε:

«Από τότε που ήμουν παιδί οι γονείς μου πάντα μου δίδασκαν να αγαπάω και να είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που μου δίνουν τα πάντα κι αυτή είναι μία τέτοια περίπτωση. Είμαι περήφανος για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα, για το σταφ, για τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς, επειδή από τότε που ξεκίνησε η σεζόν μας έχουν σπρώξει στο όνειρο, μας έχουν δείξει τι σημαίνει να πιστεύεις και να αγαπάς την ομάδα σου. Είμαστε απογοητευμένοι επειδή δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά πιστέψτε με όταν λέω πως θα θυσιάζαμε το σώμα μας σε κάθε φάση για να το κάνουμε αυτό.

Στους υπόλοιπους: Συνεχίστε να ''λερώνετε'' το πρωτάθλημα, αλλά εσείς ποτέ δεν θα ''λερώσετε'' το σήμα μας, την αύρα που έχει αυτή η ομάδα, την αγάπη και για τα άσπρα και τα πράσινα χρώματα, επειδή πάντα θα κρατάμε τα κεφάλια μας ψηλά, επειδή τα παιχνίδια τα κερδίζουμε ή τα χάνουμε στο γήπεδο χωρίς δικαιολογίες και όχι στα γραφεία. Ακόμη κι αν θέλετε να πατήσετε πάνω στο σήμα μας, το τριφύλλι θα στέκεται πάντα εκεί ψηλά...

Και όπως τραγουδάτε στην Λεωφόρο: Στις χαρές και στις λύπες μαζί, Τριφυλλλλάρα μονάχα εσύ!". Ευχαριστώ για όλα. Πάντα Παναθηναϊκός.

Υ.Γ. Επιστρέψαμε, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ