ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός Επιδιώκει Επανάληψη της Πρώτης Αναμέτρησης και του Σκορ 2-0 στο ΟΑΚΑ, Αντιμετωπίζοντας Απόψε τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία με την Υποστήριξη των Φιλάθλων του - Αποστολή στην Ισπανία: Κώστας Μανωλιουδάκης.

Απόψε το βράδυ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ένα μεγάλο και προκλητικό παιχνίδι στο στάδιο “Θεράμικα”, γνωστό παλαιότερα ως “Μαδριγάλ”, απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα του ομίλου τους στο Europa League. Οι Πράσινοι αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει πλεονέκτημα στην ευρωπαϊκή τους πορεία, ελπίζοντας ακόμα και για ένα διπλό που θα ενισχύσει σημαντικά τις προοπτικές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού σήμερα το βράδυ είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς το Τριφύλλι καλείται να κάνει κάτι που ποτέ δεν έχει πετύχει στο παρελθόν: να κερδίσει σε ισπανικό έδαφος. Με ένα αρνητικό ιστορικό 15 ηττών και μία ισοπαλία στην Ισπανία - την ιστορική ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ πριν 14 χρόνια - το έργο του Παναθηναϊκού δεν είναι εύκολο.

Ωστόσο, απέναντι στη Βιγιαρεάλ, ο Παναθηναϊκός είχε παρουσιάσει μια εξαιρετική ευρωπαϊκή εμφάνιση στην πρεμιέρα των φετινών ομίλων, κερδίζοντας με 2-0 στο ΟΑΚΑ. Αυτή η συνταγή της επιτυχίας αναμένεται να είναι και το κλειδί για τον αποψινό αγώνα ενάντια στη Βιγιαρεάλ.

Η ομάδα της Βιγιαρεάλ, παρότι έχει προβεί σε αλλαγή προπονητή με τον έμπειρο Μαρθελίνο τώρα στον πάγκο της, δεν αναμένεται να παρουσιάσει σημαντικές διαφορές στην τακτική της σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, το τακτικό πλάνο παραμένει αμετάβλητο, με τους Πράσινους να επιδιώκουν την κατακτηση μίας σημαντικής νίκης.

Στη σύνθεση του Παναθηναϊκού, δεν προβλέπονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα βρίσκεται και πάλι κάτω από τα δοκάρια, ο Βαγιαννίδης αναμένεται να καταλάβει τη θέση στο δεξί άκρο άμυνας, προτιμώντας έναντι του Κώτσιρα, ενώ το κέντρο της άμυνας θα αποτελείται από τους Σένκεφελντ και Γέντβαϊ, με τον Μλαντένοβιτς στην αριστερή πλευρά.

Στην αρχική εντεκάδα αναμένεται η εμφάνηση του του Ρούμπεν Πέρεθ στη μεσαία γραμμή, ο οποίος θα αγωνιστεί στο έδρα της ομάδας, παρουσιάζοντας φρεσκάδα, καθώς δεν συμμετείχε πολύ στον πρόσφατο αγώνα στο Κλ. Βικελίδης. Μαζί του στον κεντρικό χώρο του γηπέδου θα βρίσκονται οι Τσέριν και Μπερνάρ, συμπληρώνοντας την τριάδα του κέντρου.

Για τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης προβλέπεται η επιστροφή του Παλάσιος, ο οποίος δεν συμμετείχε στον αγώνα της Κυριακής, με τον Ιωαννίδη να καταλαμβάνει τη θέση του φορ. Όσον αφορά το αριστερό φτερό, στην κόντρα για την εν λόγω θέση βρίσκονται οι Αϊτόρ και Μαντσίνι.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ