ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης (14 Δεκεμβρίου) ενάντια στη Μακάμπι Χάιφα, δίνοντας έμφαση στην τακτική και τα φινάλε.

Τη Δευτέρα (11 Δεκεμβρίου) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επερχόμενο αγώνα της Πέμπτης (14 Δεκεμβρίου, 19:45, COSMOTE SPORT3HD, ζωντανά στο SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με την επικέντρωση να είναι στην τακτική και τα τελειώματα. Οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται για την τρίτη θέση, που οδηγεί στα playoffs των "16" του Conference League, με τον Παναθηναϊκό να έχει την ευκαιρία πρόκρισης είτε με νίκη ή ακόμα και με ισοπαλία.

Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, εκτός από τους τραυματισμούς των Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και κυρίως παιχνίδι τακτικής, ενώ στο τέλος ένα γκρουπ έκανε εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον".

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ