ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: "ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΚΟΛ ΕΥΚΟΛΑ"

EUROPA LEAGUE 2023-2024 - 14/12/2023 19:45:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
1 - 2
Τελικο Σκορ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ
1913
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: "ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΚΟΛ ΕΥΚΟΛΑ"

Η επιτυχία του Φώτη Ιωαννίδη δεν ήταν επαρκής για να εξασφαλίσει στον Παναθηναϊκό την είσοδο στα playoffs του Conference League. Ο επιθετικός της ομάδας επισημαίνει ότι είναι απαραίτητη η βελτίωση σε διάφορους τομείς.

Ο Παναθηναϊκός είπε αντίο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς η Μακάμπι Χάιφα επικράτησε στη Λεωφόρο με σκορ 2-1, κερδίζοντας την πρόκριση στα playoffs του Conference League. Ο Φώτης Ιωαννίδης, σκόρερ του μοναδικού γκολ για τον Παναθηναϊκό, σχολίασε μετά τη λήξη του αγώνα ότι το "τριφύλλι" δυσκολεύεται να σκοράρει, ενώ δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Η προσπάθεια δεν μετράει όταν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει, ό,τι κι αν λέμε, κι ότι τρέξαμε κι ότι παλέψαμε το γνωρίζουμε, αλλά δεν είναι κάτι που μετράει Το σκορ μετράει. Ηττηθήκαμε.

Μοχθούμε πάρα πολύ να βάλουμε κάποιο γκολ και νομίζω ότι τρώμε γενικά πολύ εύκολα γκολ. Πάλι στο 1ο ημίχρονο πέρασαν πρώτη φορά τη σέντρα και δεχθήκαμε γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Το γνωρίζουμε αυτό. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν αρκούσε και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό".

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ