ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-2: ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ ΣΤΟ 90+5' ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2023-2024 - 31/01/2024 19:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
1923
0 - 2
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-2: ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ ΣΤΟ 90+5' ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 επί του Ατρόμητου, χάρη σε ένα αποφασιστικό γκολ από ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μλαντένοβιτς στο 90+5', υποχρεώνοντας τον Τσιντώτα σε παραίτηση και εξασφαλίζοντας την πρόκριση του τριφυλλιού στους ημιτελικούς, όπου είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Στην αναμέτρηση του Περιστερίου, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη νίκη με 2-0, ανατρέποντας το αρχικό μειονέκτημα του 1-2 από το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε επικρατήσει του Πανσερραϊκού με 4-0 στην πρώτη αναμέτρηση.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ήταν αυτός που σημείωσε το κρίσιμο γκολ της πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό, σκοράροντας με μια εντυπωσιακή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο 90+5', έπειτα από εξαιρετική συνεργασία και ασίστ του Μπερνάρ. Ο Σέρβος αμυντικός, με μια καλοστημένη κίνηση, δέχθηκε τη μπαλιά και με ένα περίεργο φάλτσο ξεγέλασε τον Τσιντώτα, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στην πρώτη περίοδο του αγώνα, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με ένα εντυπωσιακό σουτ του Πέρεθ από εντός περιοχής, σημειώνοντας έτσι το πρώτο του τέρμα φορώντας τη φανέλα του τριφυλλιού. Ο Ισπανός αποδείχθηκε ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα του Παναθηναϊκού, δείχνοντας ιδιαίτερη χημεία στο παιχνίδι τους μαζί με τους Μπερνάρ, Τσέριν και Μλαντένοβιτς.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΟ
Τερίμ: «Με δύναμη και υπερηφάνεια»