ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΟΙ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΥΓΚΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!

ΟΙ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΥΓΚΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!

Στην πρώτη τους προπόνηση και αναμένονται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τον Ατρόμητο οι Μπακασέτας και Ούγκο, καθώς εντάχθηκαν στην αποστολή για τον προσεχή αγώνα του Κυπέλλου. Επιστρέφουν επίσης στη δράση ο Ιωαννίδης και ο Τζούριτσιτς, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι.

Το απόγευμα της Τρίτης, στον αθλητικό χώρο «Γ. Καλαφάτης», οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, όντας τα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (21:00) στη Λεωφόρο, για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Οι νέοι παίκτες έλαβαν το παραδοσιακό καλωσόρισμα από τους νέους τους συμπαίκτες στο Κορωπί, ενώ νωρίτερα είχαν συνάντηση με τον προπονητή Φατίχ Τερίμ, κατά την οποία δήλωσαν έτοιμοι για τον αγώνα. Έτσι, ο Τερίμ τους έχει εντάξει στην αποστολή της ομάδας και φαίνεται πως θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς.

Στην ίδια λογική αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Τζούριτσιτς, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει πλήρως τις τραυματικές τους ενοχλήσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στην εστία της ομάδας ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης συμπεριλήφθηκαν προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Οι Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ και Χουάνκαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Μετά την προπόνηση, ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα, που περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Ούγκο, Γέντβαϊ, Ακαϊντίν, Σένκεφελντ, Φίκαϊ, Αράο, Πέρεθ, Ζέκα, Κώτσιρας, Βιλένα, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Λημνιός, Κυριόπουλος και Ιωαννίδης.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΟ
Τερίμ: «Με δύναμη και υπερηφάνεια»