ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ CLASICO ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ CLASICO ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στον πρώτο του σημαντικό αγώνα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Φατίχ Τερίμ αντιμετωπίζει την πρόκληση των επερχόμενων μεγάλων αγώνων, επιδιώκοντας το στοιχείο της έκπληξης και διατηρώντας αμφίβολη την επιλογή των παικτών για την ενδεκάδα της ομάδας.

Ο Φατίχ Τερίμ, στην πρώτη του μεγάλη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ξεκινά ιδανικά με δύο συνεχόμενες νίκες ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, τώρα ξεκινούν οι μεγαλύτερες προκλήσεις, αρχής γενομένης από τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν για την ομάδα και τον νέο προπονητή τους, με τρία clasico ενάντια στον Ολυμπιακό και σημαντικές επισκέψεις στην OPAP Arena και την Τούμπα μέσα στις επόμενες 26 μέρες.

Το πρώτο αυτό ντέρμπι αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, τόσο για την επίδειξη δυναμικής και ψυχολογίας, όσο και για την απόδειξη της ικανότητάς τους να διεκδικούν τις πρώτες θέσεις και να επηρεάζουν την κατάληξη των playoffs.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΟ
Τερίμ: «Με δύναμη και υπερηφάνεια»