ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ-ΟΦ ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ-ΟΦ ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τρία σημαντικά ντέρμπι στην εκκίνηση των πλέι-οφ. Στις 10 Μαρτίου (Κυριακή), θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ θα ακολουθήσουν παιχνίδια εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της ομάδας του Παναθηναϊκού, η οποία κατέχει την τέταρτη θέση στην κατάταξη, βρισκόμενη τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

1η Αγωνιστική: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

2η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

3η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 

4η Αγωνιστική: Άρης – Παναθηναϊκός

5η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Λαμία

6η Αγωνιστική: Λαμία – Παναθηναϊκός

7η Αγωνιστική: ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

8η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Άρης

9η Αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

10 η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Στην περίπτωση που δύο ή περισσότερες ομάδες τερματίσουν με τον ίδιο αριθμό βαθμών, θα εφαρμοστούν τα εξής κριτήρια για την κατάταξή τους:

Πρώτο κριτήριο είναι οι βαθμοί που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα από τις αναμετρήσεις μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, περιλαμβάνοντας τόσο την κανονική περίοδο όσο και τα playoffs / playouts.

Δεύτερο κριτήριο αποτελεί η διαφορά τερμάτων της κάθε ομάδας από τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, αθροιστικά για την κανονική περίοδο και τα playoffs / playouts.

Τρίτο κριτήριο είναι η θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων που καταλήγουν να ισοβαθμούν.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ