ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι επιστρέφει στην Τούμπα ως παίκτης του Παναθηναϊκού, επιθυμώντας να διατηρήσει την παράδοση που δημιούργησε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ως μέλος της ομάδας του Άρη.

Στην τελευταία σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, στις 2 Οκτωβρίου 2022 (2-1, 6η αγωνιστική κανονικής περιόδου), ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν ο κορυφαίος πρωταγωνιστής, σκοράροντας δύο γκολ και οδηγώντας τους "πράσινους" σε μια εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η νίκη, η 6η συνεχόμενη, εδραίωσε τη θέση τους στην κορυφή του πίνακα βαθμολογίας.

Ακριβώς 204 μέρες αργότερα, στην τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη (συμπεριλαμβανομένου του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου), ο Καταλανός εξτρέμ -με τη σπουδαία "παράδοση" εναντίον του ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια (5 γκολ σε 6 αγώνες)- θα είναι (ξανά) "off", καθώς βρίσκεται στην τελική φάση αποκατάστασης.
Μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στον χιαστό του αριστερού γονάτου, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα δεν θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο, στην "πράσινη" αποστολή θα συμμετέχει ένας άλλος παίκτης με τη δική του μοναδική "παράδοση" εναντίον του ΠΑΟΚ: Ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να συμμετάσχει στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Παρά τη συμμετοχή του ως αλλαγή στη ρεβάνς στη Λεωφόρο, το "τριφύλλι" δεν κατάφερε να ανατρέψει τα αποτελέσματα που είχαν καθοριστεί από το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη (ήττα με 2-0).

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ