ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΡΕΑΜΠΤΣΟΥΚ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

PLAYOFFS 2022-2023 - 08/05/2023 21:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1925
1 - 0
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
Ο ΡΕΑΜΠΤΣΟΥΚ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Με το γκολ του Ρεάμπτσουκ στο 68ο λεπτό, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 επί του Παναθηναϊκού, καταρρίπτοντας το όνειρο πρωταθλήματος του Τριφυλλιού. Αυτό συνέβη και λόγω της νίκης της ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς τώρα το Τριφύλλι χρειάζεται μια νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί του Άρη και μια ήττα της Ένωσης στην έδρα της από τον Βόλο.

Το γκολ του Όλεγκ Ρεάμπτσουκ στο 68ο λεπτό χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0 κατά του Παναθηναϊκού, καταρρίπτοντας παράλληλα το όνειρο πρωταθλήματος του Τριφυλλιού. Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και πλέον βρίσκεται 3 βαθμούς μπροστά από τους πράσινους. Τώρα, το Τριφύλλι χρειάζεται νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί του Άρη στη Λεωφόρο, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να χάσει η Ένωση στο OPAP Arena από τον Βόλο.

Ο Ρεάμπτσουκ γκρέμισε το όνειρο για πρωτάθλημα στο τριφύλλι_2
Ο ΡΕΑΜΠΤΣΟΥΚ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Οι ερυθρόλευκοι υπερίσχυσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, ο οποίος αντέδρασε μετά το γκολ που δέχθηκε, χτυπώντας δοκάρι και δημιουργώντας ευκαιρίες για ισοφάριση. Οι πράσινοι πήραν κάποια ρίσκα, ωστόσο, δεν κατόρθωσαν να ανατρέψουν το σκόρ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί με τη νίκη του Ολυμπιακού.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ