ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΟΡΑΤΗ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.

ΟΡΑΤΗ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.

Ο Κώστας Γουλής αναλύει την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου, το γκολ που ήταν σαν να βγήκε από Playstation και το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή που έρχεται.

Ένα λάθος στο παρελθόν είναι αναμενόμενο, αλλά δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Ο Παναθηναϊκός δεν επανέλαβε το ίδιο λάθος με τον Βόλο, αν και η ομάδα από τη Θεσσαλία προσπάθησε να αντιγράψει την τακτική που είχε εφαρμόσει στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ακόμα και παίζοντας με τον Κώστα Μπράτσο στη θέση του πλέιμεικερ.

Λυπηρά σημάδια από τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην αμυντική του προσήλωση, με τον Βόλο να δείχνει πάντα έτοιμος να τα βάλει με την ομάδα της Λεωφόρου, όπως ανέφερε και ο Μπερνάρ Ντουάρτε:‘’…για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να τους νικήσεις όλους".

Οι "πράσινοι" απέδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν με αξιοπρέπεια. Αφήνοντας πίσω τους την ανορθογραφία τους απέναντι στον Βόλο, πέρασαν από το "καταπράσινο" Πανθεσσαλικό κάνοντας επίδειξη ανωτερότητας στο δεύτερο ημίχρονο. Το τελικό 2-0 φαίνεται πολύ "λίγο" ως σκορ, αν δει κανείς το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να κάνει ένα αρκετά εκτεταμένο rotation στο παιχνίδι αυτό, πιθανώς περισσότερο από ό,τι περίμενε ο κόσμος, καθώς έκανε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι στην Τούμπα. Ωστόσο, είχε δύο συγκεκριμένους λόγους για να το κάνει αυτό.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ